>Henning Stærk - store sange kunstner - rockformidling<

 

Henning Stærk - store sange kunstner - rockformidlingHenning Stærk sørger for en aften med store sange, der tager publikum med på en rejse gennem hans lange og flotte karriere, krydret med og bundet sammen af historier og anekdoter fra de over 45 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler.

Henning Stærk har i sin karriere oplevet bemærkelsesværdige højdepunkter som medlemskab af store grupper som GNAGS, Spillemændene, HoundDog All Stars m.fl., men ikke mindst en glorværdig solokarriere med store hits som "Smalltown Saturday Night", "Sweetheart", "Fire", "Cheque Book" o.m.a., grammy awards, platin- og guldplader og ikke mindst tusindvis af live-koncerter.

Og netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til, at publikum bli'r ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som udover en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i Rock 'n' Roll musikken, der altid har været en ledetråd i Henning Stærks karriere.

På den igangværende tur øser Henning Stærk gavmildt af sit store repertoire.
Udover numre fra Henning Stærks seneste meget roste CD "Hit House" bli'r der chance for at høre nye sange, som måske dukker op på hans næste udspil og selvfølgelig også de sange, han har gjort til elskede klassikere, som f. eks. "Sweetheart", "Cheque Book", "Fire" og "Dreams To Remember".

Med til at skabe den gode stemning er Henning Stærks faste liveband:

Mick Rasmussen (Guitar & vocal) (tidl. Poul Krebs, Tamra Rosanes, Rocazino & Red Squares)
Kristian Fogh (Keyboards & vocal) (Jette Torp)
Janus Rau (Bas & vocal) (tidl. Freya)
Sune Bahr (Trommer & vocal) (tidl. "Under") 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music