>Danser med drenge - koncerter bookes<

 

Danser med drenge - koncerter bookesDanser med drenge havde egentlig besluttet ikke at lave flere albums, men i stedet at fungere som 100 % live-orkester. Men den kæmpe succes, koncerterne bragte med sig, gav dem mod på endnu et nyt album: "Som Regel Er Vi Glade".

Da Danser med Drenge sendte dette festlige udspil på gaden, var det utvivlsomt til stor glæde for især deres trofaste og vedhængende fanskare, som efterhånden har vokset sig både stor og stærk. Men også nye tilhængere hoppede med på vognen fra og med dette nye album, der på én gang skiller tiden fra før og nu, og samtidig klinger så dejlig velkendt af den altid glade stemning, der altid hviler over Danser med Drenge - såvel på livescenerne som på cd'erne.

"Som Regel Er Vi Glade" har det hele: Kærlighed, feststemning, deprimerende stunder og så lige en ekstra gang "glad-i-låget-attitude", som passer så godt til det hyggelige orkester. 10 numre, størstedelen skrevet af kapelmester Klaus Kjellerup, men alle fremført af én af landets absolut fornemste sangerinder, Rie Rasmussen. Stor stemme i lille menneske - imponerende flot!

Både Danser med Drenge og deres nyeste album henvender sig i højeste grad til det helt, store brede publikum - alle kan utvivlsomt finde en lille del af sig selv i blot et enkelt nummer, og dét er selvfølgelig en kæmpe fordel - men det er sandelig også unikt, og dét alene gør både gruppen og albummet til et femstjernet mesterværk!

Danser med Drenge hører som bekendt til blandt veteranerne på den danske popscene, og gruppen har igen generobret sin status som et af Danmarks mest populære live-bands. Danser med Drenge formår virkelig at fange publikums opmærksomhed helt og fuldt – hver gang de går på scenen.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music