>Cross - Schack - Ostermann - sang - guitar - bas - vaskebræt<

 

Cross - Schack - Ostermann - sang - guitar - bas - vaskebrætThe Trio from Hell blev dannet kort tid efter Billy forlod Delta Cross Band.

Mik Schack ringede til Billy og sagde: “Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal sgu’ ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene!”

Billy, der var enig med Mik havde ret, ringede straks til Flemming Ostermann og så var trioen en realitet – Billy Cross på guitar og sang, Flemming Ostermann på bas og Mik Schack på… vaskebræt!

De begyndte at spille rundt omkring i København og blev hurtigt populære blandt folk, der var til ‘Good Old Rock’n’Roll’!

‘Drengene’ spillede alt den bedste musik fra Billy’s karriere som solo artist og med Delta Cross Band og fra Amerikas barndom: autentisk Rock, Blues, Rhythm and Blues & Country – hele kataloget af “great music” der blev elektrificeret i 50’erne og 60’erne, med den ene lille forskel at The Trio From Hell satte turboen på, når de spillede, så det lyder som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran og ingen andre lyder sådan.
En Power Trio med et vaskebræt – not skiffle but strong Rock and Roll.

Tag med back-stage! Hør Billy Cross fortælle den fascinerende historie om turen fra rockscenens første år i NY i 1960'erne til Danmark 2008. Om klubberne, stofferne og kunstnervenner som Tim Buckley, Allan Ginsberg og B.B. King. Om sit første møde med Bob Dylan, Jimi Hendrix, Andy Warhol og The Velvet Underground. Om dødsfald på grund af stofmisbrug. Og endelig om årene i Danmark med Delta Cross Band, C.V. Jørgensen etc.

Billy Cross har levet et helt usædvanligt liv med rockens intensitet pulserende i årerne. Oplev ham, når han med sin unikke fortællerevne og begge ben på jorden, beretter om det spændende liv han har levet og ikke mindst om de rockikoner han har kendt. Sex, drugs and rock'n roll!

Om Billy Cross
Guitaristen og sangeren Billy Cross er født og opvokset i New York. Siden 1970'erne har han været bosat i København, og er med sit karakteristiske sølvblonde hår et af de mest genkendelige musikalske ikoner herhjemme. Gennem årene har Billy Cross spillet med et hav af spændende navne, heriblandt Bob Dylan og Meat Loaf.

I dag slår han sine musikalske folder i Cross, Schack and Ostermann og Everybody's Talking. Det er dog ikke kun på scenen, at han udfolder sine mange talenter: Billy Cross underviser på Rytmisk Musik Konservatorium, er artist in residence på kunstmuseet Louisiana og er ved at lægge sidste hånd på sine erindringer Så langt, så godt, som udkommer på Gyldendal i foråret 2009.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music