>Copenhagen Blues Brothers - bluesfever - booking<

 

Copenhagen Blues Brothers - bluesfever - booking

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Blues Brothers fejrer mere end 20 års eksistens og er nu blevet det største "Blues Brothers Show" nogensinde set i Danmark.

Efter at have turneret hundreder af de mest danske og internationale spillesteder, barer, virksomhedens hovedkvarter og showpladser, fik Copenhagen Blues Brothers show-oplevelse og en enorm gruppe fanatiske bluesbrugere som loyale fans.

Historien er den samme, som frontfigurerne Jake og Elwood Blues (The Blues Brothers) giver publikum deres "Blues Fever" tilbage, der leverer et underholdende show, med groovy rytmeafsnit, et stramt hornafsnit og selvfølgelig i brønden kendt "Black Suits".

Copenhagen Blues Brothers har siden begyndelsen til hensigt at spille de berømte Blues Brothers-sange. Dette har resulteret i et meget travlt band, der i de sidste 15 år har turneret i hele Danmark og Skandinavien.

Ideen, bortset fra musikken, er at lave et show, der varmer hvert dansegulv, med de mest sande Blues Brothers, der danser og hopper rundt på scenen, for at få festen til at rulle - og folk, der danser på dansegulve!

Musikerne i Copenhagen Blues Brothers har mange forskellige rødder og har alle spillet i andre populære bands. Men da Copenhagen Blues Brothers samlet sig for at spille "The Blues", blev det en unik oplevelse, fordi alle bandmedlemmerne deler en fælles kærlighed til Blues, R&B og Soul. 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music