>Nicolai Moltke-Leth - ultimativ peptalker - booking<

 

Nicolai Moltke-Leth - ultimativ peptalker - bookingNicolai Moltke-Leth, tidligere jægersoldat, kaptajn af reserven. Kandidat i Sociologi. Uddannet coach og NLP-master. Desuden uddannet hos Anthony Robbins i USA. Verdens førende coach og præstationsudvikler. Udgav i 1996 bestselleren “Jo´du kan” (over 45.000 eksemplarer solgt). Stifter af Anders Lassen Fonden som udmærker den særlige indsats i militæret eller humanitært arbejde.

Ekstremsportsudøver i verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer såsom EcoChallenge og Raid Gauloises. Bjergbestigning i Europa, Afrika og Himalaya. Deltog i Paris-Dakar, verdens hårdeste bilrally i år 2001 og gennemførte i 2002 på en samlet 25. plads. Programvært på action- og adventureprogrammet ”71 Grader Nord”. Selvstændig virksomhed siden 1996 med foredrag og kurser i præstationsudvikling, motivation og personlige ressourcer.

Foredrag af Nicolai Moltke-Leth:

Kys den gamle verden farvel
Foredraget er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvar for dit eget liv. Du inspireres til at hæve din mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer. Frygten for at fejle, for forandringer, for afvisningen eller endda for succes dræber mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der hverken gavner den enkelte eller omgivelserne. Hvad er prisen for at fortsætte, som du plejer – vejet op i mod værdien i at udforske dine grænser og finde ind til din egen kerne? Hvad ville der ske, hvis du fik adgang til mere af dig selv og ikke var bange for forandringer? Hvis du ønsker at ændre dybtliggende vaner, kræver det mere end viljestyrke og små forandringer i hverdagen. Først når du begynder at sætte nye standarder og ændre din selvopfattelse, lærer du at bryde de gamle mønstre. Den største udfordring er derfor ikke at acceptere nye veje, men at glemme de gamle.

Foredraget inspirerer dig til at:
• træde ud af kontrolzonen – din osteklokke
• opleve din underbevidstheds enorme potentiale
• bruge dit fokus på at tage styringen i dit liv
• bruge hver dag som platform til at blive endnu bedre og endnu dygtigere
• ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker

Det, der adskiller os som mennesker, er ikke hvad vi KAN, men hvad vi er VILLIGE til at gøre. Tag udfordringen op og kys den gamle verden farvel.

Motivation og arbejdsglæde
Motivation og arbejdsglæde handler først og fremmest om dit eget fokus, og hvilken indstilling du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du selv vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? Summen af det du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag. I den engelske ordbog er der over 4000 ord for følelser. Spørger du folk, hvor mange forskellige følelser, de mærker i løbet af en uge, er svaret 12. Men en svag overvægt af de negative følelser. De følelser/tilstande du giver udtryk for til daglig hver dag, spejler sig i dine omgivelser. Så det du sender ud, får du tilbage. Det kan være forklaringen på, at du savner motivation og glæde ved at gå på arbejde.

Er du klar til at:

• forandre din tilgang, tænke anderledes og få større livskvalitet?
• få mere energi og glæde ind i din hverdag?
• lære at styre din egen tilstand?
• træffe beslutning om, hvad du/I skal gøre som arbejdsplads?

High Performance Team – Vejen til bedre resultater
Samarbejde er en af de absolut sværeste discipliner. Vi er som mennesker meget forskellige og sidder inde med hver vores udgave af sandheden. Hver vores brik. Men når brikkerne passer sammen og samarbejde fungerer, bliver resultatet enestående. Derfor er evnen til at samarbejde vejen til de bedste resultater. High performance er et mindset for, hvordan man møder andre mennesker og situationer. Et team udgøres af talent, mangfoldighed, professionelle og personlige kompetencer samt kultur. Motivationen for at være en high performance teamplayer går dermed foran den enkeltes færdigheder, så hvis viljen er der, kan high performance tilegnes og implementeres overalt. Erfaringerne fra tiden som jægersoldat og ekstremsportsudøver i verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer for teams har givet Nicolai Moltke-Leth opskriften på high performance team. Den viser helt klart, at på de hold, der klarede sig bedst, var det ikke den enkeltes færdigheder, der var udslagsgivende, men snarere den kultur, som bandt holdet sammen – ”den sociale lim”. Dette foredrag er en proces, hvor vi i fællesskab ser på jeres teams styrker og svagheder i forhold til at udvikle eller fastholde high performance.

I dette foredrag vil du:

• få et nyt perspektiv på de essentielle elementer som kræves for at bygge et high performance team
• lære at motivere og blive den bedste leder/teamplayer, du kan være
• få viden om, hvordan du får nye teams op og køre
• blive en bedre coach for teammedlemmer
• styrke high performance kulturen med nye værktøjer
• få indsigt i dit særlige high performance bidrag

”Vi har 4 hoveder, 8 arme og 8 ben, men kun ét hjerte”.
Motto for de bedste adventurerace udholdenhedsteams i verden.

Personligt lederskab – Fundamentet for et godt liv
Den største gave, du kan give dig selv, er evnen til at lede dit liv. Den kommer ikke af sig selv og er en evne, de færreste mestrer. Har du den livskvalitet, du drømte om? Har du klarhed over, hvad der er vigtigst for dig? Har du har den gennemslagskraft, der skal til for at nå dine mål? Og har du energien til at arbejde for at nå det? I dagens Danmark er vi omgivet af konstant høje krav, og tempoet er så effektivt, at vi mistet kontakten til os selv i farten. Mange er ikke tilfredse med det liv, de lever, men mangler styrken og modet til at ændre på situationen. Al udvikling starter indefra og Personligt Lederskab handler om at finde tilbage til sig selv. At finde ind til sine værdier og blive inspireret til at leve et liv i integritet. Et liv, hvor du følger det, du brænder for, og hvor handling og værdier går hånd i hånd, så det du siger og gør, stemmer overens med det, du står for som menneske. Personlig Lederskab handler om at tage det fulde ansvar for at skabe det liv og den kvalitet, du ønsker. Foredraget giver dig indsigt i, hvilke handlinger i dit liv der skaber det største udbytte – privat og såvel som arbejdsmæssigt.

Du bliver inspireret til at fokusere på:

• hvordan du får større adgang til den bedste udgave af dig
• hvordan du skaber balance mellem de fundamentale energiniveauer, som styrer dit liv
• hvor det er vigtigst for dig at skabe mere energi
• hvordan du skaber resultater gennem nye stærke vaner
• de ting, som er vigtigst for dig
• hvordan du bliver en inspiration for dig selv og andre

”Hell on earth would be to meet the person you could have become”.

Bliv en bedre forælder og skab en gladere familie
Er du indimellem usikker på, om du gør det godt nok som forælder? Savner du følelsen af at være i tættere kontakt med dit barn? Er du i tvivl om, hvordan du bedst støtter dit barns udvikling? Forældreskab er en stor og vigtig opgave, og dette foredrag er til dig, der ønsker inspiration og værktøjer til at støtte dit barn i at blive gladere, mere tillidsfuld og ansvarlig. I dette interaktive foredrag tager Nicolai Moltke-Leth udgangspunkt i sine erfaringer fra True North, der gennem de sidste år har haft flere tusinde unge igennem kurser i udvikling af sociale og personlige kompetencer. Familiens trivsel er at fællesprojek, hvis projektet skal lykkes, skal både forældre og børn blive bedre til at løse konflikter, lytte, lære af hinanden og udvikle sig sammen som familie.

Du inspireres til at:

• være en god rollemodel og vise vejen uden at pege fingre
• blive bedre til at kommunikere med din teenager
• skabe et bedre familieliv – i fællesskab med dit barn/teenager
• vende konflikter til læring og udvikling
• sætte pris på forskellighed og anerkende selvstændighed
• finde et fælles sprog, som kan skabe klarhed og nærhed.

Efter et par udbytterige timer er du klogere på, hvordan du lærer bedst og vil derigennem bedre kunne forstå og støtte dit barn. Du får nye strategier til at navigere trygt og sjovt sammen med dine børn i en travl hverdag.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music