>E-Street Jam - book Bossen her<

        video

 

E-Street Jam - book Bossen her - E-Street JamE-Street Jam, hvis Bossen er optaget.

E-Street Jam - så tæt på rockikonet Bruce Springsteen at man skulle tro, han selv var der...

Der er knald på når Danmarks førende Bruce Springsteen Jam band indtager scenen med et powershow af dimensioner, skabt i respekt for og kærlighed til en af verdens største rocklegender.

E-Street Jam leverer en eksplosion af dynamik, energi og spilleglæde, hældt ud over scenekanten af syv rutinerede musikere, der både spiller de rockede slagere som "Born in the USA", "Dancing in the dark" og "Glory days" og de smukke, melodiske ørehængere som "The River" og "Tougher than the rest".

Få en oplevelse af de usædvanlige, et unikt liveband, uhyggeligt tæt på den ægte vare, en rejse ind i rockens allerhelligste...

I undren over at Danmark på daværende tidspunkt ikke havde et Bruce Springsteen Jam band tog forsanger Ulrik Bjørneboe og guitarist Jonas Stenderup-Larsen initiativ til at starte E-Street Jam.

Efter ca. 3 måneder var et 7 mand stort band samlet af musikere fra vidt forskellige musikkonstellationer men alle med samme passion for Springsteens rockede ørehængere.

Siden 2009 har bandet tourneret i Danmark på festivaler, i kulturhuse og andre spillesteder med et powershow af Bruce Springsteens største hits.

Og netop powershowet har været et af fokusområderne for E-Street Jam, så publikum får følelsen af mere end bare en koncert.

Kom selv og oplev showet, vi glæder os til at se Jer derude!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music