>A Rush of Coldplay - hyldestband - booking-formidling<

 

A Rush of Coldplay - hyldestband - booking-formidlingMusiker-Børsen booker A Rush of Coldplay

- DET BEDSTE COLDPLAY TRIBUTE BAND

Med mere end 50 millioner solgte albums og hele 15 radiohit har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og ørefængende hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

Det danske tribute-band A Rush Of Coldplay, med sin 4 mands besætning har gennem længere tid arbejdet med at genskabe ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands så tæt som muligt.

”Vi går hele vejen”, udtaler drengene fra A Rush of Coldplay: ”Vores mål er, at spille Coldplays musik så tæt på den ægte vare, at hvis du lukker øjnene, tror du, at du er til en Coldplay koncert” Udover iørefaldende hits på samlebånd er Coldplay kendetegnet ved en kæmpe lydmur i stil med U2. Måske derfor har U2 omtalt netop Coldplay som deres favoritband.

Danske Coldplay-fans må desværre leve med, at Coldplay kun sjældent gæster Danmark. Det har været medvirkende til beslutningen om at danne A Rush of Coldplay. ”Så må vi jo sørge for at danske fans kan komme til at opleve Coldplays musik rundt omkring på festivaler og spillesteder”, udtaler A Rush of Coldplay og tilføjer: ”Men først og fremmest handler det om, at vi alle er helt vilde med Coldplay”.

Kort sagt: Er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush of Coldplay... A Rush of Coldplay består af:

Thomas Sørensen - Vokal/Piano
Joel Lohse Andersen - Bas
Jeppe Schaumburg - Trommer
Peter Dorvil – Guitar

Relaterede kunstnere:

»Men det har Anders Munch jo gjort før, sir. Og på den måde kan vi holde dem borte fra byen. De ved, hvilken ballade der vil blive, hvis der sendes en civil hjælpestyrke ud.«
 

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music