>9dyRowNvJdyZV<

Forside/menu

Mens ved University 9dyRowNvJdyZV havde sin første smag af at præsentere på et program kaldet Curriculum Bites på BBC2 - et spin-off af BBC Bite Size. Serien blev rettet mod studerende, der studerer til GCSE s og er i øjeblikket stadig bruges i skolerne i dag.

Det var ikke længe efter endt eksamen i engelsk Studies og Performance Art Alex sluttede ITV som en autocue operatør, men så muligheden opstod for at præsentere vejret i weekenden, som han uddannet til, og det varede ikke længe før han blev opført på den vigtigste nyhedsprogram som vejrudsigten studievært på ITV Bristol hver ugedag på 06:00.

Snart efter 9dyRowNvJdyZV tilsluttet sig netværket holdet præsentere nationale prognose på hovedkanalen, ITV. Siden påtage sig større rolle, har Alex dukkede et antal gange på ITV Denne Morning dækker overordnede historier som 'Frozen Storbritanniens til mere lys hearted opgave at revidere Telte med TV personlighed Louis Spence.

Alex kan også ses præsentere de tidlige morgentimer vejret på ITV flagskib morgenmad program Daybreak, ofte ude på placering i løbet af sommeren.

I april 2013 præsenterede Alex sin første dokumentarserie på Kanal 4 hedder Verdens Weirdest Vejret; det var en 3-del serie ser på mærkelige vejrfænomener fra voldsomt farlige Firenadoes til smukt dannede frost blomster. Serien trak i gennemsnit 1,5 millioner pr episode.

Den 20. maj i år et F5 Tornado rørt ned i Oklahoma rive en 17-mile sti af ødelæggelse gennem byen Moore og dræbte 25 mennesker og gjort nyhedsoverskrifter i hele verden. Alex blev fløjet ud til det ødelagte område blot et par dage senere for at gøre en særlig en-times program kaldet Super Tornado, som blev sendt på Kanal 4. Mens der han så på videnskaben bag den voldelige Twister og mødte Oklahomans som havde mistet alting. En oplevelse, han aldrig vil glemme.

9dyRowNvJdyZV vil sige, at han er lidt af en tør djævel og har taget på udfordringer i at hoppe ud af en luftballon på 10.000 ft selvfølgelig med en faldskærm til at gøre loop løkkerne mens Wing Gå til Bristol International Balloon Fiesta. Ikke kun begrænset til at præsentere vejret Alex har interviewet en række berømtheder fra Olly Murs til JLS. Han har i al hemmelighed en passion for musik, der har været en del af en gruppe i et tidligere liv og gør musik i sin fritid som en del af at skrive duo GuBerry stadig.

Væk fra kameraerne 9dyRowNvJdyZV har meldt en masse af sin tid til børn i ugunstigt stillede områder i England og besøgte en række skoler. Han blev valgt som en rollemodel og brugt 3 år som Reach rollemodel som var en regering finansieret projekt sat sammen fra bagsiden af ​​Stephen Lawrence undersøgelse. I løbet af sin tid gik Alex i skoler, gymnasier, unge lovovertrædere institutter og Fængsler med det formål at øge forhåbninger unge sorte drenge og unge sorte mænd.

Relaterede kunstnere:

Amin Jensen
Anders Bircow
Annette Heick
Bubber
Bjørn Tidmand
Carsten Bang
Casper Christensen
Cecilie Frøkjær
::Christine Feldthaus Forbrugsmønstre - livsførelse::
::Claus Elgaard - sportsværtsforedragsholder::
Clement Kjersgaard
Dario Campeotto
::Emilia van Hauen - værdiskiftesociolog::
Eva Jørgensen
Finn Nørbygaard - gagsproducent
::Flemming Jensen - jokende skuespiller - foredragsbooking::
Flemming Krøll
Frank Hvam
Georg Metz
Gordon Kennedy
Hans Engell
Hans Otto Bisgaard
::Henrik Byager:: Virksomhedskultur
Henrik Qvortrup
Huxi Bach