>Phillip Devantier - komiker - historiefortaeller - booking<

               

 

Phillip Devantier - komiker - historiefortaeller - bookingPhillip Devantier er en fremragende historiefortæller og han elsker at dele historier fra sin hverdag med sit publikum. Ofte omhandler hans historier scenarier der er let genkendelige for de fleste og derfor føler publikummet sig tit involveret i hans historier.

Når Phillip Devantier optræder foregår det i et højt tempo og uden for mange bandeord. Da han er en dreng fra landet, har han ikke behov for at sige ordet ”fuck” hvis et enkelt blik i en joke, kan sige det samme. Han har erfaringer med at optræde for både store og små forsamlinger i alle aldre og han går ikke af vejen for en udfordring.

Optræder han til eksempelvis et bryllup eller en fødselsdagsfest, modtager han meget gerne stikord om hovedpersonen/hovedpersonerne, så showet kan føles så inkluderende og samtidig professionelt som overhovedet muligt.

I 2012 debuterede Phillip Devantier til en forfærdeligt arrangeret comedy konkurrence i Amager Centret foran 12 mennesker. Og selvom det ville skræmme de fleste væk, efterlod oplevelsen istedet Phillip med en lyst til at blive en dygtigere komiker. Dette kulminerede da han d.7 november 2018 kunne kalde sig danmarksmester i stand-up. En titel han er meget stolt af, da den kom af hårdt arbejde og ekstremt engagement til hans virke som komiker.

Sideløbende med en spirende karriere som komiker, har han uddannet sig som skolelærer ved Odense lærerseminarie, men da han altid havde drømt om at prøve kræfter med komikken på fuldtid, har lærergerningen måtte vige tilbage, så tiden kan bruges på at underholde publikummer hvor end han kommer.

I de snart 7 år Phillip Devantier har optrådt, har han været hele landet igennem for både at øve sig på open mic scenerne, samt arbejde ved betalte firmaarrangementer. Og da han bor i Odense, har han let ved at komme hele landet rundt.
I sommeren 2015 og igen i 2016 optrådte han for ca. 2500 mennesker i Odense som en del af HC. Andersen comedy festivalen i Kongens Have.

På trods af at han kun er 27 år gammel, elsker Phillip Devantier at se Spørg Charlie og han giver nok verdens bedste kram, hvilket man ikke skal betale ekstra for. Man skal blot spørge.

Foruden standup, gør han sig også som konferencier og foredragsholder.

Hans foredrag MEGAVOKSEN henvender sig til de større klasser i folkeskoler, samt efterskoler og gymnasier. Det handler om overgangen fra barn til voksen, da Phillip Devantier ikke finder det retfærdigt, at en masse unge går og decideret stresser over fremtiden, alt imens de selv skal lære deres voksne jeg at kende.

Book Phillip allerede idag - Det vil I ikke fortryde!

Du kender ham fra:
DM i stand-up 2018 som han vandt på Bremen Teater
Comedy Aid 2018
InterCity-toget mellem Sjælland og Jylland - Du har med stor sandsynlighed siddet i samme tog som ham, da Phillip konstant drøner landet rundt for at optræde.

 

 

 

 

 Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music