>Melvin Kakooza - naturtalent for comedyscenen - booking<

 

Melvin Kakooza - naturtalent for comedyscenen - bookingMelvin Kakooza er fremtidens stjerne på den danske comedy scene. Et vaskeægte naturtalent, som med særligt tvist og suveræn performance, på kort tid har taget alle med storm!

Melvin Kakooza er et nyt ansigt i miljøet, som ikke kan sammenlignes med andet kendt fra dansk comedy. Og så er han en god og ordentlig dreng, der spreder glæde overalt. Et fænomen der bare SKAL SES og med sikkerhed er kommet for at blive!

Melvin var egentlig godt i gang med at læse til skolelærer på VIA i Aarhus, men den uddannelse er nu sat på pause, da livsdrømmen om at underholde skal efterleves. Melvin Kakooza er entertainer af guds nåde og har, siden han var helt lille, stået på scenen i mange sammenhænge. Roller som vært, konferencier og musiker af forskellig karakter er afprøvet og er en medvirkende faktor til den, imponerende sikkerhed og ro han udviser på scenen. Det skinner igennem og er tydeligt for alle, når Melvin Kakooza går på med sin varme charme og straks betager publikum.

Siden starten i en nær fortid med mindre ”open mike” testere, som hurtigt gav mening, er det gået stærkt for den glade dreng. I 2017 begejstrede han alt og alle med suverænt at vinde DM i Stand Up. I 2018 har han bl.a. været på turné i hele landet med Tobias Dybvad og optrådt på både Tinderbox og Smukfest for flere tusinde ellevildt begejstrede publikummer. I 2019 har Melvin igen optrådt på Smukfest og været med i Stormester på TV2. Derudover er han aktuel med sit første show, Early Late Night med Melvin Kakooza.

At Melvin Kakooza er efterspurgt og noget helt særligt viser sig også ved, at han allerede har fået sin egen sitcom comedy serie. Han er selv idémand bag serien ”SUNDAY”, som han også har hoverollen i. Filmholdet bag serien er folk, der blandt andet også har lavet Klovn, så barren er sat højt.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music