>Mahamad Habane - komiker - somaliske baggrund - booking<

    

 

Mahamad Habane - komiker - somaliske baggrund - bookingMahamad Habane har taget den danske stand-up scene med storm og efterladt publikum i latterkramper med sin uimodståelige charme og knivskarpe jokes. Han er en komiker med en unik evne til at fremkalde latter, og det er svært ikke at blive smittet af hans gode humør, når man er i hans selskab. Det er netop denne naturlighed og autenticitet, der gør, at han har etableret en helt særlig forbindelse til sit publikum, uanset om han optræder for store eller små ører.

I 2022 imponerede Mahamad med sit andet one-man show, "Ham der komikeren," der spillede for fyldte sale over hele landet. Hans smittende glæde og positive sind er altid til stede, men han har samtidig en skarp kant i sine jokes, der får publikum til at grine hjerteligt.

Mahamad har ikke kun erobret live-scenen, men han har også markeret sig i tv-verdenen som deltager i Stormester sæson 4. Her imponerede han med kreative og morsomme løsninger på opgaver og demonstrerede sit alsidige talent som komiker.

Hans succes er ikke tilfældig. Mahamad Habane har sine rødder i både Somalia og Århus, og det var faktisk i smilets by, at han for alvor begyndte sin karriere som komiker tilbage i 2015. Han vandt konkurrencen "De Nyeste Nye" i 2016 og nåede semifinalen i DM i Stand-up kun to år efter sin debut.

Mahamad's første one-man show, "Man in Black," blev en realitet i 2018, og han beviste også sit værtskab på Ultra TV-programmet "Ultra Snydt," hvilket indbragte ham en nominering til tv-prisen i 2019.

Du bør overveje at booke Mahamad Habane som din næste komiker, fordi hans hurtige succes og anerkendelse er velfortjent. Mahamad er en afslappet komiker, der altid møder sit publikum i øjenhøjde. Hans fantastiske smil og charmerende facon gør ham til en garanti for en skarp, jordnær, ekstremt charmerende og afvæbnende optræden. Med humor, tilstedeværelse og selvironi formår Mahamad at få publikum til at grine af selv de mest tabubelagte emner, som han serverer på en måde, så alle kan være med.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music