>Bjarne Fugleberg - teatertosset dronning og foredragsholder<

Forside/menu * Booking forespørgsel

Bjarne Fugleberg - teatertosset dronning

Dagplejeleder, instruktør/ entertainer/ tekstforfatter og foredragsholder/ underviser.

Som Dronning formår Bjarne Fugleberg via stikord at lave en uforglemmelig hyldest til festens hovedperson.

Han er i klædt et flot Dronninge kostume, og i løbet af showet kommer han også rundt om den kongelige familie, og i særdeleshed den kære prinsegemal.

Det lykkes ligeledes at inddrage gæsterne i showet på en både sjov og grænseoverskridende måde.

Dronningen alias Bjarne Fugleberg er på i ca. 15 minutter.

Som Evelyn er Bjarne Fugleberg klædt i et meget "yndigt" rengøringsassistent kostume, og i denne 2. del af showet bliver festens hovedperson udsat for lidt af hvert på en både morsom og intelligent måde. Der er mange fantastiske anekdoter om de ting, som Evelyn og hendes mand Ernst oplever i deres massage og solarie forretning.

Evelyn alias Bjarne Fugleberg er på i ca. 15 minutter.

Foredrag med Bjarne Fuglebjerg.
Nudansk ordbog: Velfærd - oldnordisk ord - står for velgående, lykke.
En velfærdsstat er en stat som ledes ud fra det syn, at staten har ansvar for alle borgernes (sociale) velfærd.

tak for kaffe.

Jeg er glad for, at jeg er opdraget til at det først og fremmest er mit eget ansvar, om mit liv fungerer eller ej. I det lille husmandssted I Hesselmed ved Oksbøl blev vi fyldt med økologisk frugt og grønt, kød, sovs og kartofler samt masser af livsglæde og kærlighed.
Vi var klar over, at far var familiens leder (kraftigt forfulgt af mor), de gav tydelige anvisninger
på, hvad der var rigtig og forkert, og det rettede vi os efter - sådan da.

Med fire drenge og en pige tror jeg, at de havde nok at se til.

Selv om jeg senere tog en pædagogisk uddannelse, er det oftest mine forældres klarsyn for hvad der er god og dårlig etik/moral, jeg vender tilbage til siger Bjarne Fugleberg.

Så den første pind til ordet velfærd er kærlighed i barndommen.

Den næste er en forestående klasselærer. Selv om jeg var noget ordblind og meget "teatertosset", så havde jeg i Fru Krogh en lærer, der forstod at se muligheder i den enkelte elev og ikke begrænsninger. Dette fik stor betydning for mig, fordi hun formåede at få os til at fungere som klasse, og støttede den enkelte. Det prøver jeg også selv at praktisere i mit liv. For hvor er der dog mange mennesker der sætter en masse begrænsninger for sig selv. Som et af mine foredrag hedder: "Hvornår har du sidst stået på hovedet i en gulvspand"?
" - Det koster at turde prøve noget ukendt, men min erfaring siger mig det er det hele værd.

Den tredje pind er det store foreningsliv vi har i Danmark. Hvor var jeg glad for, at der var noget der hed "7-KANTEN" da jeg var ung. Her måtte man gerne være "teatertosset". Hurtigt var jeg medlem af "7KANTENS" bestyrelse, ledede et børneteater-hold og fik lov til at udfolde mig på de skrå brædder.
Bjarne Fuglebjerg: At der var en gruppe voksne der lod os unge tage ansvar, og havde nogle forventninger om, at det skulle vi nok klare, betød meget for min velfærd i min ungdom - tak for det.

Får man velfærd som barn og ung, betyder det at man føler velfærd som voksen og formår at ta´ og gi´ i samfundet. Det er så politikernes opgave at skabe netværket så finmasket, at de der ikke har været så privilegerede som jeg også opnår at mærke velfærd i deres liv. Det er her velfærdssamfundet bliver skrøbeligt, og det gør ondt langt ind i marven på mig, når de borgerliges tænketank udtaler sig om, at der skal være endnu større ulighed mellem landets svage grupper, og så dem der har et godt arbejdsliv. Som dagplejeleder møder jeg forældre, der ikke formår at drage omsorg for deres små børn - et af vores få råstoffer her i landet.
Det er vigtigt, man tager ordet velfærd alvorligt og lever op til vores "sociale ansvar". Jeg ved, at hvis man investerer i mennesker, kommer det mangfoldigt tilbage. Det er en investering for hele samfundet, som Danmark skal prioritere fortæller Bjarne Fugleberg.

white1

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music

Relaterede kunstnere:

Christine Feldthaus . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner . Trompet entertainer Per Nielsen