>Søren Holm Bidstrup - baryton sanger - booking<

Video

 

Søren Holm Bidstrup - baryton sanger - bookingSanger Søren Holm Bidstrup trives med at lade sin barytonstemme udfolde sig i sangens musikalske udtryk og tekstfortolkning, og er altid garant for en sikker fremtræden, fortolkning og sangligt udtryk på højt teknisk og kunstnerisk niveau.

Søren Holm Bidstrup er en meget alsidig sanger, der behersker en bred vifte af genrer:
Klassisk, rytmisk, folkemusik, opera eller musical

Søren er ofte brugt som sangsolist i så forskellige konstellationer som
kammermusik, kor, teater, orkestre og i kirker.

Søren Holm Bidstrup voksede op i Aarhus i en musikalsk familie som den yngste i en søskendeflok på tre, og familien husker, hvordan han altid hver aften sang og trallede sig selv glad i søvn på sit værelse, så det kunne høres i hele huset. I hjemmet startede Søren Holm Bidstrups musikuddannelse allerede fra fireårs alderen med først klaverundervisning hos sin mor, og i løbet af årene suppleret med trompet- og slagtøjsundervisning, samt sangundervisning på Aarhus Musikskole.

Søren Holm Bidstrup fik sit første professionelle sangerjob som barnesanger i Den Jyske Operas opførelse af Puccinis ”La Boheme”.
Her blev han dybt fascineret og betaget af scenens og operaens verden, og den oplevelse han fik med at synge på scenen sammen med sin far i Den jyske Operas Kor, gjorde Søren til operaelsker.

Udover sangen dyrkede Søren Holm Bidstrup også slagstøjsspil med stor iver, og blev optaget på MGK uddannelsen med to fag, nemlig både sang og slagtøj, og senere optaget på Det jyske Musikkonservatorium med klassisk slagtøj som hovedfag. Her blev det til fire års studier, herunder et semesters Erasmus studie på Universität der Künste i Berlin hos bl.a. den kendte paukist David Punto.

Skæbnen ville det dog anderledes og pegede stærkt på sangen. Søren Holm Bidstrup måtte på grund af en meget sjælden og uhelbredelig lidelse der opstod i finmotorikken i venstre arm og hånd, helt lægge slagtøjet på hylden.
I sin slagtøjskarriere nåede han ansættelse som janitsharassistent i både Aalborg og Aarhus symfoniorkestre.

Søren Holm Bidstrup valgte nu at sætte fuld fokus på sangen, og tog endnu flere private sangtimer samt søgte ind på Det jyske Musikkonservatorium med klassisk sang som hovedfag, hvilket lykkedes succesfuldt. Efter tre års sangstudier der, tog han to års selvvalgt pause fra konservatoriet.
Perioden blev benyttet til mere sanglig udfoldelse, herunder:

At være sangsolist i en opførelse af Händels Messias
tage HF-eksamen med højeste karakter i tilvalgsfaget Musik
Tage Kirkesangereksamen
Hellige sig sin kirkelige faste sangansættelse i Skt. Pauls Kirke
Søren Holm Bidstrup har sideløbende med studierne og sangjobs prioriteret sine faste ansættelser i kirker som kantorisanger, som bl.a. har været hos Aabyhøj Kirke, Ravnsbjergkirken og Aarhus Domkirke.
Aktuelt er Søren Holm Bidstrup nu i fast ansættelse som kirke- og solistsanger i Tranbjerg Kirke ved Aarhus.

Sangstudiet fortsatte på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg og afsluttedes i 2020 med en kandidatgrad i klassisk sang.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music