>Det Syngende Selskab: 3 professionelle operasangere fra bl.a. Det Kgl. Teater<

  

 

Det Syngende Selskab: 3 professionelle operasangere fra bl.a. Det Kgl. TeaterHumoristisk og fornem opera entertainment!

Operaunderholdning med top-professionelle operasangere fra Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera og førende scener i Sverige.

Advarsel for hede temperaturer, høje koloraturer og latterkramper !

Det Syngende Selskab er stadig det hotte navn indenfor underholdning med deres forførende, humoristiske og fejende flotte sceneshows. Ved ustandselig at forny sig og skræddersy underholdningen til anledningen og kunden, har de brilleret på toppen af dansk og international underholdning i snart 10 år.
Det Syngende Selskab fører både operaelskere og 'nybegyndere' ind i operaens magiske univers med nøje sammensatte udpluk af udvalgte operaer, operetter og musicals.

Det Syngende Selskab serverer opera så alle kan være med: humoristisk, lidenskabeligt, udfordrende og bevægende!

Book fra 1 op til 6 sangere og få leveret en anderledes oplevelse til din event, konference, firmafest, private fest eller dit offentlige musikarrangement!

Julespecial!! Har i prøvet alt fra stand up’er til syngende tjenere, så forny jer med Det Syngende Selskabs stemningsfulde jule program med masser af humor, charme og tindrende julemusik.

Det Syngende Selskab består af professionelle operasangere som har besat adskillige hovedroller både på Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera, Det Ny Teater, Den Fynske Opera, Den Ny Opera, Ystad Operan, ØresundsOperan og Folkoperan i Stockholm.

Sopraner: Merete Sveistrup, Isabel Piganiol
Mezzosopraner: Mariann Amdisen, Elenor Wiman
Tenorer: Thomas P. Koppel, Ernst Dalsgard, Magnus Vigilius
Vi samarbejder også med: Per Høyer, baryton, Sune Hjerrild, Gert Henning Jensen, tenor
Pianister: Vagn Sørensen, Madeleine Sjöstrand

Hvad tilbyder vi?
Det Syngende selskab tilbyder forskellige former for underholdning til både større og mindre selskaber og arrangementer. Programmet kan individuelt skræddersyes.

Vi optræder f.eks til konferencer, firmafester, temafester, Teambuilding, julearrangementer, bryllupper, jubilæer, ferniseringer, modeshows og fødselsdage.

Gæsterne har både jublet og grædt og er blevet revet med af tætheden til sangerne.

Sangerne medvirker også i Madopera, hvor de vrikker, vugger og knipser sig gennem højdepunkterne i de mest kendte operaer

Merete Sveistrup, sopran
Merete Sveistrup er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet i Stockholm. Efter endt uddannelse blev hun engageret som Olympia og senere Antonia i "Hoffmanns Eventyr" på Folkoperan i Stockholm.

I Sverige har hun desuden sunget Nattens dronning i "Tryllefløjten" , titelpartiet i "Martha" og Frau Hertz i "Der Schauspieldirektor". Siden 1993 har Merete Sveistrup været tilknyttet Den Jyske Opera, hvor hun har sunget adskillige hovedroller, bl.a. Gilda i "Rigoletto", Eurydice i "Orfeus i underverdenen", Cunegunde i "Candide" og Violetta i "La Traviata". På Det Ny Teater har Merete Sveistrup sunget Hanna Glawari (enken) i "Den glade enke" og på Århus sommeropera har hun haft stor succes som Susanna i "Figaros bryllup". Derudover har Merete Sveistrup sunget flere roller på Den Fynske Opera, medvirket i musicals, musikteater for børn, moderne operaer og er i perioder tilknyttet operakoret ved Det Kgl. Teater.

Merete Sveistrup dyrker sideløbende den tidlige musik med sit barokensemble La Follia, har bl.a været solist med Sjællands Symfoniorkester, Randers Kammerorkester og har medvirket ved koncerter og på flere cd’ er og i TV med RadioUnderholdningsOrkesteret.

Hun har bl.a. modtaget legater fra Hvassfonden, Danmarks Nationalbank, Augustinusfonden og Knud Højgårdsfond.

Pia Schnack, mezzosopran
Pia Schnack er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera Akademiet ved Det Kongelige Teater.

Hun debuterede i 1988 på Det Kgl. Teater som 2. dreng i "Tryllefløjten". Siden da har hun sunget hovedpartier på Århus Sommeropera, Malmö Opera og Musikteater, Den Fynske Opera, Den Anden Opera, Vintapperteatret og Musikteatret Undergrunden i roller som Nancy i "Albert Herring", Brita i "Kronbruden", Lucy i "Tiggeroperaen", Lilaiomai i den Reumert-nominerede operatrilogi "Tugt og Utugt”, Marcellina i "Figaros Bryllup", Stemmen i den anmelderroste operamonolog "La Voix Humaine", Fru Paradis i "Maria Paradis", Dronning Catharina i "Det Guddommelige Tivoli", Charleston-replikant i "Olympias Hævn", operacollagen "Den Allersidste Sang" og "Don Juan Vender Hjem fra Krigen". Ved siden af sin solistiske virksomhed er hun i perioder tilknyttet Operakoret ved Det Kgl. Teater.

Hun har været solist med Odense Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Randers Kammerorkester og Göteborg Symfoniorkester, hvor hun i 2002 debuterede i Wagnerfaget som Waltraute i ”Valkyrien” med Kent Nagano som dirigent.

Samtidig med sin karriere indenfor den klassiske musik, har hun medvirket i de store musicalopsætninger: "Les Misérables" på Østre Gasværk Teater, "Tordenskjold" og "H.C. Andersen" på Gladsaxe Teater, og hun sang hovedrollen som Julie i "Carousel" på Aalborg Teater.

Hun har været udnævnt som Årets Unge Navn og Ungt Talent i Aalborg, og hun har modtaget legater fra bl.a. Knud Højgaards Fond, Aalborg Diskontobanks Jubilæumsfond, Teaterrådet og Operasangerinde Frøken Emanuela Schrøders Legat.

Ernst Sondum Dalsgard, tenor
Ernst Sondum Dalsgar∂ er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. I 1995 blev han fastansat i Operakoret ved Det Kgl. Teater og har siden fået tildelt store tenorpartier samme sted. Således sang han i sæsonen 2003 Mario Cavaradossi i "Tosca", i 2004-2005 Rodolfo i ”La Bohéme” og Prinsen i ”Kærligheden til de tre appelsiner” af Prokofjev. I 2007 kan han høres som Edgardo i "Lucia di Lammermoor".

Rollen som Cavaradossi i "Tosca" sang han også på Den Jyske Opera i efteråret 2001 og på Den Anden Opera har han optrådt med tre roller i “Vigile for Thomas Becket” af Niels H. Petersen, og som Erik Skram i operaen “Amalie Skram” af John Frandsen. Sommeren 2000 var han solist og sprecher i operaen “Rejsen” af Anders Brødsgaard. I foråret 2000 var Ernst Sondum Dalsgard engageret af Den Ny Opera i Esbjerg, hvor han sang Nemorino i “Elskovsdrikken” . På Det Kongelige Teater har han desuden sunget Balthasar Zorn i “Die Meistersinger von Nürnberg” af R.Wagner, samt talrige mindre roller.

Som evangelist og solist dækker han vidt, fra juleoratoriet og Johannes-passionen af J. S. Bach til Requiem af G. Verdi og Stabat Mater af A. Dvor?°k. Ernst Sondum Dalsgard har uropført flere værker, bl.a. tenor-solist i Sunleif Rasmussens værk “Ferdin” med tekst af Jørgen Frantz Jacobsen. Han har modtaget legater fra Wilhelm Hansen Fonden, Danmarks Nationalbank, Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond og har senest modtaget Dansk Skuespillerforbunds store operalegat.

Vagn Sørensen - pianist

Vagn Sørensen, pianist
Vagn Sørensen, er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og virker især som akkompagnatør for landets førende sangere og instrumentalister i koncert- og teater sammenhæng i både ind- og udland.

Han har ligeledes medvirket i flere radio- og Tv-udsendelser og spillet ved flere koncerter med Danmarks Radios ensembler. Vagn Sørensen virker i dag som fast akkompagnatør ved konservatoriet i København.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music