>De 3 kongelige sopraner - et festfyrværkeri af operaarier og sprudlende operettetoner<

  

De 3 kongelige sopraner - et festfyrværkeri af operaarier og sprudlende operettetoner3 operasangere fra Det Kongelige Teater byder op til kunstnerisk underholdning med stil og smil.

De spænder buen over et bredt repertoire fra berømte arier i det store operaformat - over et festfyrværkeri af sprudlende operettetoner og smægtende musicals - til det intime format af 3-stemmig inderlighed fra den nordiske sangskat.

Ord bliver fattige i selskab med de 3 skønne divaer med glimt i øjet.

De skal bare opleves!

Denne spændende trio med Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen, Pernille Bruun har siden debuten i Tivoli i sommeren 2003 vist sig at være en sikker succes.

Publikum bliver fortryllet af disse tre sopraner og efterspørgslen er stor, da man i selskab med divaerne bliver båret på sangens vinger på fornemste vis.

De 3 kongelige sopraner byder op til kunstnerisk underholdning med stil og smil og spænder buen over et velkendt repertoire med uddrag af berømte operaer, fra den overvældende fanfare af Wagner til indsmigrende velklingende "sopranhits" af Puccini, Gounod og Bizet. Publikum bliver med garanti forført og revet med i en uforglemmelig helhedsoplevelse.

Ord bliver fattige i selskab med de tre skønne operasangerinder med glimt i øjet.

De 3 kongelige sopraner tilbyder deres show skræddersyet til Jeres fest, jubilæum, fødselsdag, reception, konference osv.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music