>Laura Arensbak Kjærgaard - gospelsolist - booking<

   
 

Laura Arensbak Kjærgaard - gospelsolist - booking  laura tekstSelv om hun ikke vandt, har TV-programmet ændret 25-årige Laura Arensbak Kjærgaards liv.

Siden Laura Arensbak Kjærgaard fik en flot placering som nummer to i første sæson af ”X Factor”, har hun haft fuld gang i karrieren og lever i dag hundrede procent af musikken.

– Jeg er enormt taknemmelig for ”X Factor”, og for at Remee gav mig den chance. Ellers havde jeg slet ikke været, hvor jeg er i dag. Jeg har lært meget om mig selv og om branchen, lyder det fra Laura.

De tre dommere har Laura ikke længere meget kontakt med, men hun ses stadig med Basim og Martin og har også set lidt til Heidi.

– Det er svært, fordi vi alle sammen har travlt med vores eget, men når Martin er i København, går han og jeg og Basim ud og spiser og hygger os, fortæller Laura.

Forløbet har givet mig så meget, at jeg ville ønske, at alle kunne opleve det samme som mig, siger 23-årige Laura fra "X Factor"

Hun har for længst brændt sig fast i danskernes hjerter. Med et sangtalent, der ikke er til at tage fejl af, har 23-årige Laura Arensbak Kjærgaard fra Århus sunget sig frem til finalen i "X Factor". Med markante og enestående fortolkninger af blandt andet News-balladen "Du er" og Alicia Keys" groovende "No one" står det klart, at Laura er helt sin egen.

At Martin så er bookmakernes favorit til at vinde finalen på fredag, betyder ingenting for hende. At være med i DR"s succesprogram har nemlig allerede givet den århusianske gospelsanger en stribe kæmpesejre.

- Det har åbnet dørene for mig, og jeg har fået lov til at præge et program, som har to millioner seere. Jeg har lært meget om mig selv, og om hvordan jeg reagerer i pressede situationer, siger Laura til Billed-Bladet.

Det har ikke været helt uden omkostninger for Laura Arensbak Kjærgaard at kæmpe sig til en plads i "X Factor"-finalen. Ikke mindst ugen op til semifinalen var hård for hende.

- Det er rigtigt, at jeg har været stresset. Jeg har ydet så meget i den her uge, og det har været rigtigt hårdt, men jeg VILLE ikke give op, lød det til Billed-Bladet.

Og vanen tro har den kontroversielle "X Factor"-dommer, Thomas Blachman, heller ikke lagt skjul på, hvem han ikke synes er værdig til at stå i finalen på fredag.

- Laura bør ryge, da de to andre ubetinget er de bedste sangere, sagde han til Ekstra Bladet.

En udmelding som ville få de fleste til at synke dybt og ryste lidt på hånden - men ikke Laura. Hun tager Blachmans hårdhed med en slående ro.

- Det skal han jo sige, når valget stod mellem Heidi og mig, og da Blachman kun havde en solist tilbage, som var Heidi, så var det jo mig, han helst ville sige farvel til. Men det tager jeg nu ovenfra og ned, siger Laura til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun er lykkelig for at have Remee som sin coach.

- Remee står for livsglæde og positivitet, og Blachmann er smagsdommeren. Han står for det intellektuelle og lidt forfinede, mens Remee er helt i den anden grøft.

I dag tager Laura kampen op mod Martin i "X Factor"-finalen, der bliver sendt direkte på DR 1 fra klokken 20.00.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music