>Gospel Sisters - professionelt ensemble - booking<

video

 

Gospel Sisters - professionelt ensemble - bookingGospel Sisters er et professionelt ensemble, som har eksisteret siden 1994. Gruppen består af 3 gennemmusikalske vokalister: Sabina Mathew, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager samt pianisten, Kristof Jan Jasik.

Med Gospel Sisters kan man typisk forvente en utrolig høj musikalsk standard og en smittende energi, hvor man i de stille nuancerede ballader mærker hårene rejser sig, for i det næste øjeblik at lade sig rive med af svingende gospelrytmer. Ofte medinddrages publikum aktivt undervejs og tages med på rejse i gospelhistoriens univers.

Typisk optræder Gospel Sisters til Skolekoncerter, firmaarrangementer (med underholdning, julefrokoster med underholdning, koncerter eller gospel teambuilding, dimissioner, receptioner, translokationer, TV samt private arrangementer såsom bryllupper og fester.

Pigerne mødtes oprindelig i Gospelkoret, Unity, som blev startet af radio/ TV manden Georg Julin, og de har siden medvirket i utallige sammenhænge. De seneste 15 år har gruppen haft mere travlt end nogensinde før og spiller op imod hundrede koncerter om året særligt i Norden. Gruppen har desuden turneret i Østen i samarbejde med de danske ambassader.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music