>Aarhus - Gospel Kvartet - Hanne Dalsgaard - booking<

 

Aarhus - Gospel Kvartet - Hanne Dalsgaard - bookingNYHED! Århus Gospel Kvartet kan nu bookes med Bob Bailey (USA) eller Gregory Boyd (USA).

Århus Gospel Kvartet består af Hanne Dalsgaard, Marlene Andersen, Andreas Hejslet & Jakob Gunnertoft.

Gospelkoncert
Både nye gospelsange og gamle ”kendinge” som f.eks. Oh Happy Day og Amazing Grace er på programmet, når Århus Gospel Kvartet optræder.

"Vi gør altid meget ud af at involvere publikum i koncerterne. Gospel er jo i virkeligheden ikke koncertmusik, men de sortes kirkemusik i USA", siger gruppens pianist Jakob Gunnertoft. Han har ligesom flere fra gruppen selv været i USA og oplevet gospelmusikken, som den bruges der.

Medlemmerne i Århus Gospel Kvartet beskæftiger sig professionelt med musik og har optrådt og indspillet med navne som Erann DD, Søs Fenger, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, James Sampson m.fl.

Århus Gospel Kvartet kan også bookes med gæstesolister og har som gruppe sunget med bl.a. Laura Kjærgaard, Linda Andrews, Lene Nørrelykke, Bob Bailey og Gregory Boyd m.fl.

Århus Gospel Kvartet har eksisteret siden 2002, og gruppen har vist sig som et meget populært og godt alternativ til de lidt større gospelkor og orkestre, fordi ensemblets størrelse er meget velegnet til de fleste kirkerum og deres akustik.

Gospelworkshop
Det er muligt at booke en eller flere af medlemmerne i Århus Gospel Kvartet til en gospelworkshop eller at kombinere en koncert med en forudgående workshop.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music