>Line Baun Danielsen - journalist - TV-vært - foredragsholder - booking<

 

Line Baun Danielsen - journalist - TV-vært - foredragsholder - bookingLine Baun Danielsen er journalist og blogger og har mere end 28 års erfaring som TV-vært. Hun har en solid baggrund i forhold til at formidle og kommunikere budskaber.

Line Baun Danielsen ejer i dag LBD Kommunikation, som bla. tilbyder kommunikationsrådgivning og medietræning til erhvervslivet.
Hun driver også den populære blog ”På bloggen med Line”, som er målrettet kvinder 45+.

Line Baun Danielsen er derudover en erfaren foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Hun har skrevet 2 bøger ”Verdens Bedste Mor” og ”Bag Skærmen”. Derudover har hun bidraget med indlæg til en række andre bøger.

FOREDRAG:


”DET ER ALDRIG FOR SENT.
LUK DE GAMLE DØRE – OG NYE DØRE ÅBNER SIG”
Varighed: 1 time

Det var med rystende hænder, at Line Baun Danielsen sagde sit solide job som TV-vært op efter en hel menneskealder i TV-branchen for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe en Blog for kvinder i aldersgruppen 45+. Det var en beslutning, der tog både tid og en masse overvejelser. Turde jeg ? Hvad med økonomien ? Hvad kan jeg ? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.

Mange af os går hele livet rundt med drømme, vi aldrig får udlevet, fordi vi ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Og det forstår jeg godt. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet.

Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet: ”Det går nok alt sammen”.

Hør Line Baun Danielsens historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

” SKAB DIG bevidst.”
Varighed: 1 time

Mennesker dømmer og bedømmer hinanden hver dag ved allerførste øjekast. Nogen er ragende ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men langt de fleste vil gerne opfattes positivt eller seriøst – særligt, når vi er på job.

Hvor meget betyder udseende, fremtoning og opførsel i vores møde andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de ser os? Og hvad kan vi gøre ved det?

Vi sender bevidst og ubevidst signaler i alt fra vores valg af briller, tøj, make-up, hår, hvor lidt eller hvor meget vi smiler, kropssprog – til de ord, der kommer ud af vores mund.

Line Baun Danielsen har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og ikke mindst modtaget TUSINDER af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige, uartige og grænseoverskridende kommentarer.

I ”Skab Dig” får du et bud på det hele.

Vi ser på, hvordan vi kan blive mere bevidste om vores signaler – og måske justere på det her og nu.

”PRÆSTER DET BEDSTE HVER DAG”
Varighed: 1 time 30 minutter.

Hvordan sætter du dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, og nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig ?

De fleste mennesker PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag på jobbet og i det private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, om du lykkes med din performance og kommunikation

Med udgangspunkt i sine 28-år som TV-vært og journalist deler Line Baun Danielsen sine personlige erfaringer med formidling og high performance i et stressfelt med hyppige deadlines. Der er nemlig ikke er den store forskel på at stå foran 1 million tv-seere eller 50 mennesker på en generalforsamling, når vi skal præstere det bedste og budskaberne skal leveres.

Så:

- Hvordan sætter du dig op til at præstere det bedste ?
- Findes der en PÅ-KNAP, der gør det nemmere at præstere - selv på en dårlig dag?
- Hvordan styrer du din nervøsitet og bruger den konstruktivt ?
- Hvordan får du dine budskaber klart og sikkert frem ???

”Præstér det bedste hver dag” giver dig både en værktøjskasse og teoretisk viden.
Det er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.

”BAG SKÆRMEN”
Varighed: 1 time

TV-Livet er langtfra så glamourøst, som det er ud. Virkeligheden bag kameraerne er en ganske anden end, den, der ruller hen over skærmen. Og intet kommer af sig selv – heller ikke når man er TV-stjerne i Danmark.

Det er omklædning i parkeringskældre, utålmodig venten på berømte personligheder, arbejdsdage på 20 timer – med mængder af kaffe, sandwiches og matadormix på menuen!

Med afsæt i sine 28 på TV og møderne med mange berømte personligheder fra sportens, de kongeliges og kulturens verden og naturligvis mødet med helt almindelige mennesker, inviterer Line Baun Danielsen tilhørerne med bag skærmen og beskriver, hvordan TV bliver til.

Line Baun Danielsen tager også tilhørerne med på sidelinien og beskriver mine møder med store personligheder som tennisstjernen Bjørn Borg, bokseren Mike Tyson, præsidentpraktikanten Monica Lewinsky og mange andre.

”KOMMUNIKER SÅ DET FORSTÅS”:
Varighed: 1 time

Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er blevet endnu vigtigere i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed.

Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække.

I ”Kommunikér så det forstås” gennemgår Line Baun Danielsen bl.a. de 10 kommunikationsbud og giver tilhørerne en powertalk om, hvordan man former og formidler sine budskaber. Og ikke mindst hvordan man arbejder konstruktivt sammen med journalister/medier.


ORDSTYRER, KONFERENCIER & KONFERENCELEDER

Line Baun Danielsen er en rutineret, erfaren og engageret ordstyrer og konferenceleder.
Hun favner bredt og har en god evne til at få tørt stof og tunge emner gjort nærværende og menneskelige. Med sin journalistiske baggrund stiller hun de gode spørgsmål og kan opsummere præcist.

Line Baun Danielsen har fungeret som konferencier og ordstyrer i mange sammenhænge bla.: Womens Board Award 2016, Kvinder i ledelse, Maj Invest Equity, DTL Årets Transportpris, Hjerneskadeforeningen, KIU – kvinder med kræft i underlivet, Maj Invest Equity, SAP, Sportawards Horsens, Spar Nord, Danske Banks Litteraturpris, Multi Data, Iværk&Vækst messen, BrainsBusiness Award, Mærk Livet Sport Awards Næstved.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music