>Lars Bom - mobning - i skolen - på arbejdet<

Lars Bom - mobning - i skolen - på arbejdetLars Bom er skuespiller og far til tre piger, der går i folkeskolen.

Lars Bom kan bookes med nedenstående foredrag:

* Hvordan slipper vi for mobning?
Vi er alle forskellige, derfor har vi blandt andet hierarkier- i hjemmet, på arbejdspladsen og ikke mindst i skolen, overalt hvor der er fællesskaber. Hierarkier er en social nødvendighed, de stærke hjælper de svage. Men hierarkier bliver også anvendt til magtmisbrug. Det er vigtigt at forstå at vi alle er lige meget værd. Nogle mennesker forveksler f.eks. stærk personlighed med større værd. Nogle terroriserer andre, mobber andre for at få magt.

Jeg har engageret mig personligt i indsatsen mod mobning, fordi jeg gerne vil være rollemodel for mine egne børn og fordi jeg mener alle mennesker bærer retten til et værdigt liv. I mit foredrag fortæller jeg med udgangspunkt i mit eget skoleliv om mobningens væsen, hvorfor den er der, og hvordan vi med en målrettet indsats kan gøre op med den. Mit håb er at skabe en gladere skole og et samfund, som et åbent, tolerant, og frem for alt, værdigt sted.

Lars Bom kan også holde foredrag om kost og motion, livsværdier, kropssprog/kommunikation, skuespillerfaget foran/bagved kameraet og på scenen.

Lars Bom er uddannet fra Statens Teaterskole i 1985 og har siden haft en stribe markante roller på forskellige danske teatre, de senere år bl.a. titelrollen i ’Macbeth’ (98) på Gladsaxe Teater, Operanords roste ’Gilles’ Requiem’ (99), ’Killing Time’ (99) på Hippodromen, musicalen ’Rent’ (2000) og ’Kameliadamen’ (2002) på Gladsaxe Teater, ’Dæmoner’ på Kaleidoskop (2001), ’Store Bastian’ (2001) på Betty Nansen Teatret, ’Boblerne i bækken’ (2002) på Aveny T og ’Ivanhoe’ (2003) på Det Kongelige Teater i Dyrehaven.

Sideløbende med sin teaterkarriere er Lars Bom blevet et kendt og populært ansigt i kraft af nogle markante tv- og filmroller - på det store lærred bl.a. i ’Elsker elsker ikke’ (95) ’Bella, min Bella’ (95), ’Pusher’ (96), ’Skyggen’ (98), ’Klatretøsen’ (2002) og den norske spillefilm ’Den som frygter Ulven’ (2004). Lars Bom kan igen opleves i en større filmrolle, når ’Af banen’ får premiere i løbet af 2005.
På tv-siden har Lars Bom, foruden det helt store gennembrud i ’Strisser på Samsø’ (97) på TV2, bl.a. medvirket i DR1s serier, ’Bryggeren’ (96), ’En fri mand’ (96), ’Edderkoppen’ (2000) og ’Rejseholdet’ (2000-03).

Udover skuespillerarbejdet har Lars Bom været vært og deltager i forskellige undervisnings- og underholdningsprogrammer samt fotograferet og tilrettelagt dokumentarfilmen ’Den lille og den store’ (2001) om bokseren Brian Nielsen.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music