>Kim Bildsøe - korrespondent i London - formidling-foredrag<

Kim Bildsøe - korrespondent i London - formidling-foredragKim Bildsøe er korrespondent i London og har tidligre været korrespondent i USA og i Mellemøsten, udlandschef på TV-avisen og reporter på TV2 Nyhederne, Ekstra Bladet og Månedsbladet PRESS. Forfatter til bogen Frihed og Retfærdighed for alle, der beskriver de forandringer det amerikanske samfund har oplevet siden den 11. september 2001.

Kim Bildsøe foredrag:

1. Den internationale kamp mod terrorisme
Det startede den 11. september 2001. Hvornår det afsluttes er der ingen der ved, men det er helt sikkert at den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Hvad driver USA og den øvrige vestlige verden - og hvad driver terroristerne. Et detaljeret kig i begge ”lejre” af en konflikt, der kan forandre den måde vi lever på.

2. USA - verdens supermagt
Kim Bildsøe holder en moderne fortælling om det store fascinerende, mærkelige, fantastiske og ofte uforståelige land, der er så afgørende for verdens udvikling. Religion, frihed, Bush og republikanerne, dødsstraf, arven fra Clinton og meget andet vil være i centrum for denne personlige beretning om verdens mest magtfulde nation. Forholdet mellem USA og resten af verden - ikke mindst Europa.

3. TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen
En diskussion af det herlige, forførende og nogle gange fordummende medie. Hvad stiller vi op med globalisering, EU, mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i ”kassen”.

Ordstyrer/konferencier
Kim Bildsøe er en kompetent ordstyrer/konferencier.

Kim Bildsøe har især arbejdet med international journalistik, inden han blev korrespondent i London.
 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music