>Malene Schwartz - skuespiller - foredragsholder - booking<

 

Malene Schwartz - skuespiller - foredragsholder - bookingMalene Schwatz tilbyder foredrag for kunder på Sjælland.

Livet er ikke for begyndere
En sommerdag i 1955 gik Malene Schwartz ned af Frederiksberg Alle. 18 år, nybagt student og bristefærdig af forventning: Året forinden var hun blevet opdaget i en skolekomedie, og nu var hun endelig på vej til den første dag på Allé Scenen. Siden har hun levet i teatrets verden. I ”Livet er ikke for begyndere” fortæller hun om gennembrud på scenen og om at blive en af Danmarks første filmstars.

Hun beretter om divaer på Det Kongelige Teater, om at spille revy med Dirch Passer, Poul Reichardt og Helle Virkner og om at blive kendt som den frustrerede Maude, som alle kom til at elske i Matador. På det personlige plan er bogen en beretning om at gøre op med den flinkeskole, som Malene Schwartz i lighed med en hel generation af kvinder blev opdraget i.

I kompagniskab med Lone Hertz blev hun succesrig teaterleder på Bristol og Aveny. Og senere direktør på Aalborg Teater. Sent i livet mødte hun sit livs kærlighed – journalisten Paul Hammerich, som hun fik 12 lykkelige år med, indtil han døde under en hjerteoperation i 1992. ”Livet er ikke for begyndere” er en historie om et rigt liv – om at høste sejre på scenen og om have fightervilje til at overkomme livets slag.

Holder også foredrag om portrætbogen “MALENE”, “ALBA – en familiekrønike” og “MIT TISVILDE” (sammen med Cathrine Errboe)

Foto: Stephen Freiheit (skal krediteres ved brug af foto)

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music