>Joan Ørting - meditationslærerforedrag<

Joan Ørting - bestillingsforespørgsel

::Joan Ørting - meditationslærerforedrag::

Joan Ørting holder foredrag i hele landet. Joan er desuden brevkasseredaktør på Ekstra Bladet.

Hun er uddannet teaterinstruktør, sexolog, kognitiv terapeut, life-coach og meditationslærer.

Joan Ørting får inspirationen fra rejser til Asien, Fjernøsten, USA samt Europa og er en blanding af alle de indtryk, mødet med mennesker over hele verden har givet.

Joan Ørting kan bookes til foredrag om nedenstående emner:

Har du lyst?
Joan stiller spørgsmål om, hvordan vores sexliv har det i år 2003. Vi ser på forløbet fra nyforelskelse til det stadie, hvor vi får sværere og sværere ved at rumme hinanden. Vi stiller skarpt på forskellen mellem det feminine og det maskuline og ser på hvilke fortrin vi hver især har. Hvordan kommer jeg bedre i balance med mit køn? Hvordan får jeg mere succes med det modsatte køn? Hvad skal der til for at være mere åben? Hvad kan jeg gøre for at få mere kærlighed ind i mit liv? Foredraget er en dialog med publikum. Hvis man har et spørgsmål på sinde, vil der være mulighed for at få svar.

Personlig udvikling?
Foredraget henvender sig til alle, der ser livet, der har lyst til at udvikle sig hurtigt og effektivt. Temaerne er blandt andet: identitet, grænsesætning, gennemslagskraft og vores relationer til andre mennesker. Gennem øvelser og kommunikation opdager vi sider af os selv, der ikke før var tilgængelige.

Parløb
Joan Ørting anskuer virksomheden som et parløb. Hvordan kan vi blive bedre til at arbejde sammen? Hvordan får vi det bedste frem i kvinder, hvordan får vi det bedste frem i mænd? De fleste har mindst én person, som er en slags "buddy"; en partner eller en kollega, som de er i kontakt med hver dag. Hvad skal der til for at opnå de bedste resultater. Igennem øvelser illustrerer Joan Ørting sine teknikker, og får på en underholdende måde sat virksomheden i menneskeligt perspektiv. Hvert foredrag el. workshop sættes sammen efter en grundig samtale med den enkelte virksomhed.

Lyst til livet, og energi på arbejdet!
Joan Ørting tager i dette foredrag udgangspunkt i den enkeltes private overskud. Uden overskud og livsglæde kan der ikke ydes optimalt på arbejdspladsen. Men hvordan får man så det overskud i en hektisk tid? Joan Ørting har nogle overraskende bud på det; og ikke mindst nogle konkrete øvelser!

Som man råber i skoven
Joan Ørting siger farvel til Flinkeskolen og til de mekanismer der gør, at vi ikke får sagt hvad vi mener og at vi ikke får manifesteret os tilstrækkeligt. Gennem åben kommunikation og indsigt i forskellen på kønnenes måde at kommunikere på, vil vi puste liv i nye styrker og større livskvalitet.

Plads til Begejstring
Joan Ørting stiller spørgsmålene: Hvad skal der til for at mærke blodet rulle i årene? Hvad får os til at hoppe glade ud af sengen om morgenen? Have lyst til at gå på arbejde, møde andre mennesker, del af os selv, skabe nye initiativer og have interesse for den verden vi lever i? Det er ikke noget vi bare har, det er noget der skal gødes hver dag! Lyst og motivation kræver, at vi er årsag til det liv vi ønsker os, i stedet for at være effekt af, hvad vi tror, at andre mennesker forventer af os.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Rune Klan - originalt trylle- og stand-up show . ::049.0631:: Stefan og Kim . Svindlerne: Definition på svindel . Søren Dahl: Absolut sjov mand - show - foredrag . Søren Østergaard: Gakket - skæv humor . 051.269: Thomas Hartmann - skarpsindig - sarkastisk - tør humor . Tjenerstaben :: underfundig humor og practical jokes

Relaterede emner: