>Svend Erik Larsen - folkemusik - sjove historier - booking<

   video   

  Svend Erik Larsen folkemusik

Navn:

Email:

Besked


I løbet af de seneste 30 år har Danmark haft fornøjelsen af at lytte til den glædesfyldte og populære folkemusik leveret af den talentfulde Svend Erik Larsen. Med en imponerende karriere, der har inkluderet deltagelse i bands som Shamrock, Folk Friends, FolkZone og Wånsda, samt utallige solooptrædener, har han efterladt et betydeligt indtryk på den danske musikscene.

Svend Erik Larsens koncerter er kendt for at involvere publikum på en helt særlig måde. Hans repertoar består af utallige sange, som tilhørerne ivrigt synger med på. Disse musikalske øjeblikke krydres med humoristiske observationer om livet og anekdoter, der spreder smil og latter i publikum.

En særlig milepæl i Svend Erik Larsens karriere var for et par år siden, da han havde en sang, der lå på Dansktoppen i hele ni uger. Derudover har han også leveret tekster til det velkendte band Tørfisk, hvilket vidner om hans alsidighed som sangskriver og musiker.

Svend Erik Larsen er også kendt for at være den perfekte underholder til festlige begivenheder. Han træder ind med sin guitar og formår straks at sætte gang i festen med velkendte sange, som alle kan synge med på. Han tilbyder alt fra korte optrædener på 30 til 45 minutter til fulde koncerter på 2 gange 45 minutter, hvilket giver mulighed for at tilpasse musikoplevelsen til enhver lejlighed.

Udover festlige lejligheder har Svend Erik Larsen også bidraget til musikscenen ved at optræde på utallige festivaler, musiksteder, cafeer, skoler og forsamlingshuse rundt om i landet. Hans alsidighed og musikalske talent har gjort ham eftertragtet blandt forskellige typer af publikum.

Ældre Sagen har haft fornøjelsen af at have Svend Erik Larsen som underholder ved mange arrangementer, der spænder fra Nørrebro i København til Ribe. Hver gang har han leveret med stor succes og glædet ældre medlemmer af samfundet med sin hjertevarme og musikaliske dygtighed.

En typisk koncert med Svend Erik Larsen strækker sig over 2 gange 45 minutter, og han sørger selv for den nødvendige lyd- og evt. lysopsætning, så publikum kan nyde den optimale musikoplevelse.

Repertoiret, som Svend Erik Larsen trækker på, er imponerende og spænder bredt. Med sange som "Hjemmebrænderiet," "Så længe jeg lever," "Fra Esbjerg til Fanø," og "Veras Vinterven," formår han at berøre forskellige aspekter af livet og samle publikum gennem musikken.

Alt i alt repræsenterer Svend Erik Larsen en skat i den danske musikverden, der har formået at røre ved menneskers hjerter og skabe uforglemmelige øjeblikke gennem musik og sang. Hans passion for musik stråler igennem i hver optræden, og han håber fortsat at møde sit elskede publikum derude, for som han siger, "Hvad er et liv uden musik og sang!"

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music