>Peter Stub - en aften i fred og ro - booking<

      video
           

Peter Stub - en aften i fred og ro - bookingEN AFTEN I FRED OG RO - ”bare mig og mine akustiske guitarer”

Peter Stub er musiker, komponist, spillemand og folkeskolelærer
Født 16. februar 1956 i Sjællandsgade i Grindsted, som den yngste af 3 børn.
Peter er inspireret af og dyrker den amerikanske singer/songwriter tradition, en stil han er vokset op med og som også genkendes i hans egne sange, selvom de som regel er på dansk.

Interesse for musik startede for Peter Stub i 1963, da Grethe og Jørgen Ingemann vandt det danske og internationale Melodi Grand Prix. Han måtte dog vente med at lære at spille, indtil han som 10 årig arvede sin søsters guitar.

De store inspirationskilder, var og er stadig Beatles, Bob Dylan, Donovan, Eric Clapton, James Taylor, Crosby, Stills, Nash & Young m.fl.

Det første band hed Magara og blev dannet sammen med 4 skolekammerater i Grindsted, men det eksisterede kun fra 1972 til 1974, hvor Peter Stub flyttede til Vejle og blev medlem af rockbandet Pist. Det var et band med masser af spillejobs, som introducerede ham for turnelivets strabadser.

Et liv som snart skulle udvikle sig, da han fra 1976 til slutningen af 1978 blev guitarist i Snoopy Band, som var backing for Rock Nalle.

I 1979 indledte Peter Stub sin professionelle karriere, som guitarist i popgruppen Fenders, som han var leder af fra 1985 til 2007. Det er blevet til over 4.000 koncerter og live optræden i periode, såvel som optræden i radio og TV programmer, hvor han bl.a. har deltaget i Melodi Grand Prix 6 gange.

Peter var i perioden fra 1981 – 1994 medstifter/ejer af Studie Værkstedet og pladeselskabet Pineapple, ligesom han i alle årene har undervist i guitarspil.

Efter en lang musikalsk fortid med 30 år som professionel, har Peter Stub nu et mere civilt job, som folkeskolelærer. Det betyder ikke at musikken er lagt på hylden, men det har givet mere ro til, at dyrke den musik han brænder for. Nemlig sin solo karriere og bandet RattleSnakes, som han er med initiativtager til og som eksisteret i over 33 år. Noget han er han stolt af.

Desuden har Peter Stub også været guitarist i Bamse Madsen Band, siden starten i 2015.

Musik er som meditation for mig, giver mig fred og ro, og det er det jeg gerne vil give videre i små intimkoncerter, med bare mig og mine akustiske guitarer.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music