>Lars Grand - harmonikavirtuos - entertainer - booking<

       video   Video 1   Video 2   

 

Lars Grand - harmonikavirtuos - entertainer - book -  Lars GrandLars Grand er professionel harmonikaspiller og sanger som i årevis har turneret hele landet rundt med sin harmonika og sin samling af viser og sange. Den seneste tid er efterspørgslen på det franske repertoire steget - ikke mindst efter nyheden om at Tour De France i Danmark skulle blive en realitet.

Lars Grand har et godt kendskab til de franske sange som vi kender dem med f.eks. Edith Piaf, Charles Aznavour og andre kendte franske visesangere, og med en blanding af sangene på fransk synger Lars Grand også nogle enkelte af de engelsksprogede og danske versioner af sangene. De er ofte bedre kendt herhjemme som sådan, men selvfølgelig synges La Vie En Rose og Non, Je Ne Regrette Rien og andre kendte sange på fransk!

Trods det fransk-klingende efternavn navn er Lars Grand helt igennem dansk og fortæller underholdende om sangenes ophav, lidt om de kendte sangere og i øvrigt små sjove anekdoter fra Paris og de forskellige kvarterer i den stemningsfulde by, som han i øvrigt selv har besøgt mange gange.

Alt i alt er Lars Grand et rigtig godt selskab, når det kommer til autentisk underholdning, og med sin musette-stemte harmonika (en fransk måde at stemme harmonikaen på) samt sit helt rigtige franske look er stemningen af Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmartre helt igennem til stede!

Lars Grand synger og spiller melodier af Benny Andersen & Halfdan Rasmussen m.fl., samt svenske viser.

Med min harmonika, en god sangstemme og en umiskendelig humor har jeg underholdt titusindvis af folk i hele landet... Dels med mine egne sange men i særdeleshed også med danske viser og sange!

Jeg spiller oftest som solist til diverse koncertarrangementer, firmaevents og er også brugt på plejehjem, ældreforeninger, institutioner mm...

LIDT MERE INFO

Jeg bor i Københavnsområdet og spiller i hele landet, dog mest på Sjælland!

Jeg spiller oftest helt uden brug af strøm, men til store arrangementer har jeg forstærkere, højttalere og andet udstyr som kan spille flere hundrede mennesker op.

Skulle der opstå behov for andre musikere/optrædende er jeg leveringsdygtig da jeg er en del af et stort netværk af professionelle musikere!

Jeg spiller ofte sammen med den dygtige sangerinde Tine Ott, som synger franske sange. F.eks. Edith Piaf.

Jeg er født 6. april 1973 - der er nogle der spørger ;-)

MEGET KORT CV

Utallige TV/radio optrædener.

Medvirken i "Far til fire på hjemmebane".

Medvirken i TV serien "LYKKE"

Har spillet på Langeland og Skanderborg festivaler samt en del lokale festivaler landet over.

Har udgivet CD med HALFDANSKERNE (juni 2010)

Referencer:

Lars Grand var en kæmpe succes i går… Han var virkelig god og tryllebandt alle mine beboere
- især den kvindelige del! Ham vil vi bestemt gerne have fornøjelsen af en anden gang:)

Med venlig hilsen
Jeanette Christiansen
Seniorkoordinator


Navn: Martin, Daniel og Anja
Vi hyrede Lars til vores søns konfirmation. Lars ankom (efter aftale) som en lettere påvirket umage gæst, og tog hele selskabet med storm. Dén mand har virkelig talent, ikke kun for sit suveræne skuespil, sin fede humor, men også for sin sang....sikke en stemme! Lars sørgede for, at vores søns konfirmation blev uforglemmelig, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi hyrer ham til en fest. Vi glæder os til at se dig igen Lars.

Navn: fam. Rømer
Hej Lars.... Kanon underholdning ved Mikkels dåb d 04/04/10.. Vi har fået gode roser for musikken og det skal videre bringes til dig. En ting er helt sikkert - det er ikke sidste gang du står for underholdningen ved vores fest... Det var bare for feedt...vh.The Rømers

Navn: Jette og Per Ourø
Vi vil gerne have lov til at sige dig tusind tak, fordi du var med til at gøre vores fest så festlig. Du forstod at spille det rette på de rigtige tidspunkter og fyre den af til sidst. Det var SUPER – En fest vi og gæsterne aldrig glemmer. Det var bare kanon!

Navn: sognepræst Sandra Kastfelt
Lars Grand har spillet i Mariendal kirke til vores juletræsfest de seneste to år - og det er allerede en tradition! Mens vi går om træet lyder julens salmer og sange fra Lars' harmonika og spreder en varm og levende stemning til stor glæde for unge og gamle. Festligt og charmerede. På gensyn!

Navn: Marie Høybye
TUSIND tusind tak for en forrygende oplevelse til min fødselsdag og fordi du i den grad var med til at gøre aftenen helt speciel. Du gav den hele armen, var bare den største fryd at høre på, du var fuld af charme og spillede som en drøm.
Der er ikke én gæst der ikke kommenterede dig positivt!

Navn: Maria Viuf
Burde have skrevet det her for længe siden. Lars spillede til vores bryllup i maj 2009. Bryllupsfesten var lagt op til et helt afslappet arrangement, alle vores gæster nød Lars' dejlige harmonikamusik. Kan kun anbefale ham, hvis man er til musik, der ikke er suppe steg lignende. Dejlige ballader osv. kan varmt anbefale ham.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music