>Fionia Folk Brothers - rå dansk folkemusik - booking<

        video     

 

Fionia Folk Brothers - Rå dansk folkemusik - bookingFionia Folk Brothers er klassens uvorne knægt - altid ude på ballade Bandet spiller folkemusik i sin rå form, så violinerne gnistrer og sveden springer.

5 af Danmarks mest erfarne folkemusikere spiller med et drive og et swing, der ruller, så det er umuligt at sidde stille.

Krydsningen af skolede musikere og erfarne spillemænd, der har lært direkte fra kilden, giver en unik autoritet. og samtidig et højt teknisk niveau.

En aften med Fionia Folk Brothers byder på musik fra atte afkroge af landet, lige fra saftig musik fra den Fynske muld over gamle revymeLodier fra de Københavnske revyscener til den legendariske enarmede spillemand fra Endelave.

Så Slip din indre vildskab LØS og HOLD på hat og briller - det bliver en uforglemmelig aften, hvor man smittes af bandets gode humør, energi og umiddelbarhed.

THE BROTHERS
Fionia Folk Brothers stiller i stærkeste opstilling med Jesper Vinther på harmonika og Jes Kroman og Michael Graubæk på violiner i front. Bagved står Peter Sejersen og Theis Langlands der med bas og klaver holder styr på butikken og sørger for at skidtet swinger.

Vores dygtige violinspillere blev som de første udnævnt som Danske Rigsspillemænd i 2015,
Tilsammen har de spillet flere koncerter, end man kan tælle på 100 hænder, og vundet adskillige priser for deres musik.

UD PÅ GULVET?
Fionia Folk Brothers er et af Danmarks bedste traditionelle danseorkester, så skulle du få lyst til at prøve kræfter med dansen, kan kvintetten alliere sig med en af landets dygtigste og smukkeste danseinstruktører Désirée Graubæk. Hun kan i afslappet stemning guide både uøvede og rutinerede dansere rundt i salen med en kærlig hånd.

SKAL VI GI ET NUMMER?
Hør klassikere som Fædrelandspolka. Meget Gammel Vals og mange andre.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music