>Dissing og Las - booking<

 

Dissing - LasRasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

DISSING & LAS TRIO
Den nye generation af dansksproget rock og blues

”Alle ved at det er nu,
De ser op mod lyset”
...Synges der i titelnummeret ”Kig op”. Albummet er det tredje i rækken fra trioen og netop denne linje er en rød tråd for den stemning, der går igen på hele albummet. Det er en positiv og kærlig ånd, der møder modtageren ved højtaleren, og nærværet i musikken der skaber rummet mellem Dissing og Las og deres publikum.

Hvor de to tidligere albumudgivelser ”Lige Præcis” (2008) og ”Balladen Med Bartof” (2010) har bevæget sig i et mere melankolsk univers, præges ”Kig Op” af lykkelig kærlighed, optimisme og gennemgående velspillede feel-good stemninger.

Dissing og Las har igennem de sidste års udgivelser og koncerter spillet sig op til den treenighed og musikalske formåen, de besidder i særklasse. De har på deres nye udgivelse ”Kig Op” skabt et album af nye toner og lunefulde tekster, uden at arven fra den ældre Dissing er gået tabt. Den kan stadig høres som smukke og kærlige undertoner på alle bandets numre.

De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de for et par år siden valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, beviste de øjeblikkeligt, at de tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere.

Med de to album ’Lige Præcis’ (2008) og ’Balladen med Bartof’(2010) i bagagen har Las Nissen samt brødrene Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet sin helt egen lyd og musikalske univers.

Dissing-familiens nye generation har med deres to udgivelser allerede høstet masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark. Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd, men med fornyede kræfter har de sat ind, og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere.

 


 

 

Relaterede kunstnere:

0 Bjørn Tidmand: Dansk popsanger . Dario Campeotto: Angelique - smør tenor . 12.032008 --Ivan Pedersen-- . :.Jesper Lundgaard - Biografi.: . Jette Torp: Succesfuld kvindelig entertainer - Booking 2960 9372 . :.Johnny Hansen.: . Keld & Hilda: Biografier . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music