>Sylvester Larsen - pop - klassisk rock - på dansk - booking<

       video         

 

Sylvester Larsen - pop - klassisk rock - på dansk - bookingSylvester Larsen er klar med samfundsaktuelt album - ‘Trolddom’

Sylvester Larsen har aldrig været sky for at lave popmusik med noget på hjerte. Med den kommende 8. udgivelse i kataloget påtager Sylvester sig endnu engang ansvaret som en af Danmarks mest indsigtsrige pop-rock musikere med sans for den samfundsaktuelle melodi.

Intentionen med det kommende album ‘Trolddom’, som udkommer d. 16 april, er netop at berøre de betændte emner som Sylvester selv har observeret i senere tid.

Hvad end dette gælder shitstorm-tendensen på de sociale medier, hvor smagsdommerne hersker eller sågar folkeskolens afmagt, når læren mister kontrollen over klasseværelset.

Sidstnævnte har Sylvester haft helt tæt på kroppen, da han agerede som lærervikar på et par folkeskoler i København i en årrække. Et emne hvor Sylvester’s komiske sans kommer til udtryk, da oplevelsen bliver sat i livlige og humoristiske rammer på sangen Lærer Larsen.

Sylvester kommer heller ikke uden om at indfri hans egne tanker om den aktuelle Me Too debat, der i høj grad verserer i samfundets nutidige diskurs. Titelsangen er i Sylvesters ord “en hyldestsang til bøgernes forunderlige verden”, en verden som altid har været en kilde af inspiration til kunstnerens egne lyriske værker.

Rygraden for Sylvester’s musik er ligeledes skabt med fokus på den gode komposition, hvori den evige jagt efter melodisk perfektion er den konstante drivkraft for hans værker. Sylvester’s egen beundring for de eksperimenter der kom ud af 60’erne og 70’erne kommer såvel også til udtryk på det nye album igennem hans egen sans for komposition og melodi.

Med sange som Gyldent Håndtryk, Pandemi og Yahya kommer lyttere med på en rejse bestående af indsigtsrige tekster kombineret med en raffineret lyd, der både lægger op til dans såvel som det mere tankevækkende lyt.

“Det her album er et forsøg på at lave lettilgængelig pop med noget på hjerte”, fortæller Sylvester larsen.

Det kommende album inviterer lyttere ind i en intim verden af perspektiver dannet ud fra kunstnerens egne erfaringer. I hans søgen efter at den samfundsrelevante popsang gør sig gældende igen, kan vi nu opleve Sylvester Larsen på hans 8. studiealbum, Trolddom.

Sylvester Larsen - Biografi
“Jeg har altid elsket den gode komposition, hvad enten vi snakker Mozart, Beatles eller Blur. Det er den der er rygraden i min musik, og for mig er det den evige jagt på melodisk perfektion der driver mig. Jeg lytter til både gammel og ny musik, men er en stor beundrer af de eksperimenter man prøvede af i 60erne og 70erne.”
- Sylvester Larsen

Sylvester Larsen debuterede i 2002 med albummet “Mandagsramasjang”. Med sin dansksprogede blanding af iørefaldende pop og klassisk rock, var Sylvester en del af den nye bølge af bands, der vendte tilbage til at synge på modersmålet.

Sylvester Larsens debut blev godt modtaget, og fik ham oven i købet i rotation på flere landsdækkende radiokanaler. Hans musikalske rejse fortsatte i fuld fart, og i 2004 udgav han sit andet fuldlængde album “Små Synder”, hvor blandt andet nummeret “ Den Evige Stad” røg til tops, og sikrede Sylvester høj koncertaktivitet.

Efterfølgende lå Sylvester Larsen ikke på den lade side, han udgav nemlig i 2007 endnu et dansksproget album.

Herefter foretog han sig et radikalt stilskifte. i 2011 løftede Sylvester for første gang sløret for han nye stil, i form af albummet “ Shadows”. Der var referencer til både filmmusik, synthrock og jazz, og dette brød med idéen om et strømlignede album. Her viste Sylvester Larsen sig som en eventyrlysten og eksperimenterende artist.

I 2013 udkom hans andet engelsksprogede album, der endnu en gang viste hans lyst til at udfordre og udforske sin egen musikalitet. Samme år begyndte Sylvester også at få opmærksomhed i USA, og han spillede fem koncerter i New York. Men efter de to engelske afstikkere vendte Sylvester igen til modersmålet, og udgang albummet “Medgang og Modgang”, og i 2018 udgav han det elektronisk inspirerede album “ Mega Egotripper”

Sideløbende med sin solokarriere startede Larsen i 2019 duoen “Sylvester and The Man” med trommeslageren Martin Hütz. Duoen lavede en række flotte musikvideoer, hvor blandt andet Elton John sangen “ Bennie and The Jets”, og deres eget nummer “The Mission” i skrivende stund er blevet set over 400.000 gange.

Næste album ventes at udkomme i efteråret 2021.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music