>Yo-Yo: 2 - 3 musikere - Booking<

      video

 

Yo-Yo: 2 - 3 musikere - BookingYO-YO der er sammensat af to musikere fra Haderslev-. YO-YO er i Danmark og udlandet blevet kendt for deres kreative musik og smittende humør.

DE SPILLER PARTYMUSIK, som ikke før er hørt lignende af så lille et orkester.

Deres mål er, at publikum skal have en total OPLEVELSE. De forstår i kraft af deres rutine, den balance der får deres repertoirer perfekt afstemt efter den stemning publikum befinder sig i.

YO-YO kan bookes som duo eller trio, hvor de har en trompetist/saxofonist med. Dette ses ikke tit som trio.

DE FORSTÅR AT LAVE 1. KLASSES PROFESSIONEL UNDERHOLDNING

YO-YO duo :
THOMAS HANNIBAL: keyboard
PETER VOLLSTEDT: trommer, percussion

YO-YO har gennem de sidste 13 år differentieret sig ved at optræde til arrangementer hvor intimitet, god stemning, folkelighed og god swing musik, krydres med de sidste nye hits, som derved går op i en større enhed. Til deres spiserepertoire høres melodier af kendte navne som Frank Sinatra, Richard Cleyderman, Charles Arznavour, Andrew Loyd Webber, Bent Fabricius Bjerre, Erwin Berlin, Glenn Miller, Mills Brothers og soundtracks fra nogle af verdens bedste film.

YO-YO 's sceneshow er helt forrygende. De holder hele tiden publikum beskæftiget med forskellige indslag - så publikum hele tiden holdes i gang.

De forstår sig på kunsten, så der ikke opstår "døde perioder".

Når YO-YO optræder er der fuld fart på - hele tiden.

Orkestret står for total begejstring!!!

YO-YO er meget efterspurgte som "Damefrokostorkester", da de i adskillige år har optrådt til disse arrangementer, ikke mindst verdens 2 største i Sønderborg og Vojens (se Guinness World of records).

Damefrokost er et godt oplæg til en sjov aften i byen med veninderne eller kollegaerne fra arbejdet. I sørger for at medbringe jeres gode humør, og YO-YO tager sig af den gode musik og underholdning.

YO-YO optræder i andre sammenhænge sammen med det danske showorkester Sju-bi-duo, hvor de danner par i et super partyorkester ved navn TOP SEVEN.

TOP SEVEN optræder med NON-STOP LIVE MUSIC til de største arrangementer i landet så som f.eks. store firma arrangementer, Sønderborg/Aabenraa Ringridning, verdens 2 største damefrokoster i henholdsvis Vojens og Sønderborg og til store hotelarrangementer (eks. SAS Scandinavian Hotel Copenhagen, Herning Congres Center, Messecenter Herning, Odense Congres Center, Falkoner-og Bella Centret, Ålborg Hallerne m.m.)!

Orkestret optræder også til de største sommer-, by-, havne- og ringriderfester i hele landet.

Musikerne er i dag et af Danmarks mest efterspurgte, og er ikke bleg for at optræde for flere tusinde gæster ad gangen, men succesen er ikke kommet af sig selv, det vil publikum opleve, når de møder
YO-YO.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music