>Connect duo: Booking<

video

 

RepeatlesConnect spiller både til middag og dans

Det kan enten være meget stille og diskret med toner lige fra det lettere klassisk, fra sydamerikansk jazz, viser fra hele verden, evergreens, filmmusik til mere gang i den med syng med viser, festlige musikalske indslag, men uanset hvad du ønsker, så er der altid spilleglæde og en hvis humor indlagt i musikken.

Selve underholdningen ligger i musikken, for vi er ikke gode til vitser.

Connect spiller naturligvis til festsange og evt. højskolesange, spejdersange osv.……

Dansemusikken holdes i gode dansevenlige rytmer, som spænder lige fra 60'er rock, 70'er og 80'er pop, musik fra 90'erne og til de allernyeste hits både fra den danske og internationale scene.

Connect spiller bl.a. Gasolin, Kim Larsen, Shu-bi-dua, Lars Lilholt, Volbeat, Rasmus Seebach, Smokie, Beatles, Bruce Springsting, Saybia, Robbie Williams, Maroon5, John Mogensen, bare for at nævne nogle…

Men vi holder mig ikke tilbage for at spille en wienerwaltz, en swing, eller en ChaChaCha til dansen, hvis der skulle være behov for det. På efterspørgsel kan der måske også sniges en polka ind eller noget fællesdans.

Så vidt muligt er det et sammenarbejde mellem kunden, gæsterne og musikerne, som bestemmer, hvilken musik der bliver spillet til det pågældende arrangement.

Connect har en stor erfaring i internationale arrangementer både hvad angår bryllupper, firmafester og som hyggepianist på diverse hoteller.

Her kan nævnes; dansk-tysk bryllup, dansk-engelsk bryllup, norsk bryllup, dansk- Venezuelansk bryllup, hollandsk bryllup, russiske turister, firmafester med mange internationale gæster.

Instrumenter: Klaver, keyboards og guitar, samt sang.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music