>Dj Dalgaard - den ukronede partykonge<

     
 

Henrik Dalgaard er en af de mest erfarne Dj’s i Danmark og kan bruges i et væld af sammenhænge. Hvad enten det er firma/tema fester, julefrokost, event, privatfest eller bryllup, tilpasser Henrik musikken så alle kommer på dansegulvet, han skaber en god, glad og intens stemning.

Som DJ er Henrik meget alsidig og spiller et meget bredt repertoire hvor han mixer de fede 70’er disco hits, 80’er og 90’er hits samt de nyeste toner fra radio og cluber.
Med over 25 år i musikbranchen som dj og radiovært, ved han om nogen, hvad der skaber en god fest.

For mig er det vigtigt, at publikum kommer i godt humør, og har det sjovt til festen. Det er jo det de er her for. Jeg elsker musik, elsker at spille og mærke at festen rykker og se at folk danser, synger og hygger sig, fortæller Henrik. Og forsætter, det værste man kan få, er en dj der står og spiller for sig selv og ikke kan læse sit publikum. Det er vigtigt at være i god kontakt med dem, man spiller for. Alle skal være glade til de fester jeg spiller til, slutter Henrik Dalgaard og smiler.

Henrik bliver ofte booket til gentagne arrangementer - her kan bl.a. nævnes Oktoberfesten i Kolding, som forløber over 2 dage og er én af Danmarks største. I år er det 10. gang at Henrik spiller til denne fest.

Du vil sikkert kende hans stemme fra radio og tv reklamer, for udover sit job, speaker Henrik Dalgaard reklamer til radio og tv.

Henrik Dalgaard kan også bookes som konferencier eller som vært for musikquiz med mere.

Tyroler Dj Dalgaard

Tyroler Dj Henrik Dalgaard

DJ Henrik Dalgaard mit Alpenspektakel

DJ Henrik Dalgaard mit Alpenspektakel


Med over 20 år i musikbranchen som dj og radiovært på bl.a. Radio Viborg og The Voice, ved DJ Henrik Dalgaard om nogen, hvad der skaber en god fest.

Om det er til Danmarks største oktoberfest, Esbjerg Rockfestival, firmafester eller på club-scenen, så skaber han en god og intens stemning.

- For mig er det vigtigt, at publikum kommer i godt humør, og har det sjovt og fester. Det er jo det de er her for, fortæller Henrik Dalgaard.

Det værste man kan få, er en dj der står og spiler for sig selv og ikke kan læse sit publikum. Det er vigtigt at være i god kontakt med dem, man spiller for. Vi skal bare ha’ det super sjovt, slutter Henrik Dalgaard og smiler.

Til daglig er Henrik morgen vært og producer på en lokalradio.

Relaterede kunstnere:
0532.111 Leif Maibom: Flittig komiker - skuespiller - tekstforfatter . - Mads Keiser: - Sjove anekdoter om forholdet mellem mænd og kvinder . - Michael Carøe: crooner - ørefryd - entertainer . ::Mick Øgendahl:: Kompromisløs komiker . - MONRAD & RISLUND 2009: Pladderballe . Omar Marzouk: Humoristiske skudsmål mod danskere og indvandrere