>No.1 Danceband: Booking<

 

No.1 Danceband: Booking - Musiker-Børsen ApSNo. 1 Danceband
….. startede op for godt 20+ år siden som en meget efterspurgt duo, der fast bestod af Ole Ellingsgaard og Kurt Schmidt.

De senere år er truppen blevet udvidet til at basere sig mere på trio og kvartet. No 1 Danceband kan altså bestilles i flere forskellige konstellationer afhængig af arrangementet, så ring og hør hvad der passer til netop din fest.

No. 1 Danceband leverer afvekslende middagsmusik, hvor et af varemærkerne er et behageligt lydniveau og et repertoire der både bygger på danske sange, fejende swing og stille ballader.

No.1 Danceband akkompagnerer naturligvis også til festsange.

Når No.1 Danceband spiller op til dans, er repertoiret baseret
på god dansemusik og fællessang, hvor genrerne spænder vidt. Grundet de 2-3 forsangere er der altid tale om god afveksling i både repertoire og lydbillede.

Der er kort og godt lagt op til gang i gaden og sved på panden (som minimum J), når No. 1 Danceband fyrer deres danseafsnit af til arrangementer af enhver art.

Ønsker du et musikalsk eller underholdende indslag, eller måske vores musik kombineret med en DJ til dit arrangement, kan vi også facilitere dette.

Kort sagt: Bestil No. 1 band - så du sikret god musik, til en fed fest

Hvem er vi?...............

Kurt Schmidt
…. er bandets krumtap. Kurt har siden de helt unge år (ikke så længe siden, iflg. ham selv), spillet til diverse arrangementer med sine keyboards og sin sang.
Uanset hvilken konstellation No. 1 optræder med, er Kurt altid at finde bag tangenterne og mikrofonen.
Kurt er også manden der tager sig af forespørgsler og booking af No. 1 Danceband.

Jesper Hegner
…. (Vokal, rytmeguitar og mundharpe), er bandets ”Benjamin”. Jesper har tidligere gennem mange år spillet keyboards i bandet ”Spar 2”, men skiftet keyboardet ud med guitaren og mundharperne.

Søren Kaspersen
….. (Piano & keyboards) er bandet suverænt højeste medlem. Søren er en garvet musiker der har trådt sine sko i bl.a. bands som ”Rexen og Co.”, ”Hit med 80’erne” og ”Take the cake”. Udover at spille med No. 1 Danceband, er Søren også at finde i andre bands. Søren spiller også solo, hvor han med sit blændende klaverspil spiller ”dinnermusik”.

Relaterede kunstnere:

Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music