>E-47 - partyband - booking <

video

 

E-47Sceneshowet hos E-47 og den inciterende sammenkædning af musikken sørger for et konstant fyldt dansegulv - og er din garanti for et vellykket arrangement.

Medlemmerne i E-47 har været en del af det danske musikliv i mange år, hvilket kommer til udtryk i stor professionalisme og indlevelse i ethvert arrangement.

Musikken er en kombination af de sidste 50 års ørehængere tunet op med de sidste nye dansehits der leveres i sikker og farvestrålende indpakning.

E-47 og alle bandmedlemmer har sammen og hver for sig, gennem årene optrådt overalt i Danmark. Optrådt i TV i ind og udland, til halballer, på markedspladser og kræmmermarkeder, private og offentlige virksomheder, de fleste dansesteder – kort sagt: Alle de steder hvor ”glade danskere” kommer for at danse og more sig og for at få en god oplevelse.

E47 er et rigtigt partyband, et orkester der forstår, at sætte en stemning så publikum vil tale om Jeres arrangement i tiden fremover.

E47's repertoire er derfor stort og kan sammensættes på mange måder alt efter arrangørens ønsker og formålet med festen.

Hvad siger i til én time med f.eks.: 80'er tema. Fyldt med musik fra hitlisterne i ind og udland.

Eller måske en time med: Abba - De kendte Abba numre som alle kan synge med på.

E47 kan også bare ryste posen og fylde dansegulvet med alle de kendte hits fra de sidste 5 årtier godt krydret med de sidste nye numre fra hitlisterne. Alt sammen leveret i et inciterende tempo, så dansegulvet er fyldt.

Faktisk Hits på Hits på Hits.... Alt det vi alle sammen kender og kan synge med på.

og den inciterende sammenkædning af musikken sørger for et konstant fyldt dansegulv - og er din garanti for et vellykket arrangement.

Medlemmerne i E-47 har været en del af det danske musikliv i mange år, hvilket kommer til udtryk i stor professionalisme og indlevelse i ethvert arrangement.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music