>FOXX - Top tunet dansemusik - B00K FOXX<

video 2

 

FOXXFoxx startede med at spille i 1997.

Siden dengang er mange akkorder slået an og vi haft fornøjelsen af at spille for titusindvis af danseglade gæster ved utallige fester over hele landet.

Med en løbende udskiftning på holdet er det i dag kun bandets taktfaste trommeslager, Poul, der er tilbage af de oprindelige medlemmer. Claus på guitar og Mark på tangenter har spillet med siden henholdsvis 2006 og 2012, og med de tre veloplagte herrer på tromme, guitar og tangenter er der lagt et solidt og kompetent grundbeat.

I FOXX er vi så heldige at have hele 2 skønne kvindelige vokalister i front. Jannie og Birgit ikke bare supplerer hinanden sangmæssigt, med smittende energi sætter de gang i festen og navigerer med kyndig, musikalsk hånd gennem et repertoire, der spænder vidt, fra 70′ernes discorytmer over danske 80′er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange

FOXX sætter en ære i, at I får de bedste musikalske ramme for en god fest. Derfor samarbejder vi selvfølgelig bredt omkring jeres arrangement.

Rock ‘n’ Pop
FOXX spiller den rock’n’roll, dine fødder ikke kan stå stille til, vi spiller den pop, der vækker søde minder, og vi spiller de gode gamle sange, der altid får dig på dansegulvet.

Vores repertoire spænder vidt, fra 70'ernes discorytmer over danske 80'er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange. Vi spiller de største hits og de bedste sange fra flere årtier, så vi tør næsten love, der er noget at danse til for alle til din fest.

FOXX tilbyder også dinner-musik, der skaber stemning til en god og hyggelig middag for dig og dine gæster. Musikken vil altid være afdæmpet med god lyd, så alle har det behageligt. Vi kan selvfølgelig godt gi den gas, hvis stemningen og ønsket er der.

ABBA show
Nostalgi i højeste Gear.!I Foxx er vi stolte af vores show, -ABBA show - som er en ekstra overraskelse til din gæster - et show i showet. Det er svært at sidde stille, når vores to sangerinder i fuld udklædning folder sig ud som Agnetha og Anni-Frid med alt, hvad der hører sig til af lækre vokalharmonier og skinnende satin-tøj.

Med udgangspunkt i en stor kærlighed til disco’ens svenske mestre byder vores ABBA-show på et nøje udvalg af de bedste sange fra ABBAs fantastiske bagkatalog, præsenteret som var det nytårsaften 1980, med Dancing Queens, Super Troubers og ”men after midnight” (Gimme, gimme, gimme) m.m.

Et godt indslag, hvis man ønsker publikum på dansegulvet fra starten. Virker hver gang!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music