>Sweethearts - Pernille Højmark - 9.cd - spritnye udgaver<

 

Sweethearts kom i foråret 2010 med deres 9.cd med spritnye udgaver af gamle, kendte sange, vi alle elsker at synge med på.

Samtidigt er Sweethearts trukket i nye, farverige kostumer, så publikum bliver budt på et helt nyt og forrygende flot show med det humørfyldte band. Som altid er det den charmerende energibombe Pernille Højmark, der står i spidsen.

Pernille Højmark, der lige har været aktuel i Vild med Dans, kan uden tvivl også lære publikum et par nye dansetrin.

Sweethearts har 25 års jubilæum i 2013, og i den anledning har de udgivet Cd'en Det Går Tit Godt - Komplet & Rariteter, hvor de præsenterer mange spændende numre.

Et band som er noget udover det sædvanlige, både hvad angår sceneoptræden, kostumer og musikgenre. Et band som hver gang giver publikum lidt mere end de forventer.

Sweethearts Akustisk:
Sweethearts Akustisk er Sweethearts i sædvanlig opstilling, men i en mere intim og afslappet udgave. Sweethearts Akustisk er velegnet til mindre events, hvor Sweethearts og Pernille Højmarks evner som fortolker er i centrum.

Bandet spiller på akustiske instrumenter i et lille og vellydende set - up. Sangene er både de kendte Sweethearts numre, der til lejligheden er nyarrangeret lette og luftige udgaver, samt mere ukendte sange plukket i deres omfattende bagkatalog.
En aften med Sweethearts Akustisk giver mulighed for at lytte, lære, synge med og få en svingom....

Sweethearts lagde det ganske land for sine fødder , da de udsendte deres første CD, som startede en sand dansktop-revival, med kærlige fortolkninger af de gamle pop-slagere. På rekordtid blev de "verdensberømte i Danmark" - og hele landets befolkning, ung som gammel, sang og synger stadig med på f.eks. "Sommer og Sol", "Flower Power", "Smilende Susi", "Hele Ugen alene", "Rør ved mig" og selvfølgelig "Gid du var i

Skanderborg".
Deres store succes skyldes uden tvivl at publikum elsker at høre de populære hits igen og igen samt at Sweethearts ligesom forstørrer den stemning, som er på originalindspilningerne og de lader det klart skinne igennem, at de selv elsker at gå på scenen, hvor de gennemfører et forrygende show og præsenterer hit efter hit.

Efter den store succes med deres første CD udgav gruppen i 1998 endnu en CD, "Lad hele Verden danse", som indeholdt endnu flere 70'er klassikere: "Arrivederci Franz", "Ta' med ud og fisk", "Den knaldrøde Gummibåd" og mange flere.

1999 bød på endnu en nyudgivelse. Det populære danske festmusikband udsendte i 1999 en CD med titlen "Sikken en Fest". CD'en indeholder op til flere populære "ørehængere" fra 70'erne og 80'erne, som f.eks. "Mormors Kolonihavehus", "Disco Tango", "Himmelhunden" og mange flere. Denne plade har allerede passeret et salgstal på 60.000 eksemplarer. Pladen blev fulgt op af "Sikken en julefest" fra samme år.

I maj år 2000 kom bandets ultimativt sødeste CD på gaden "Sweetest Hits" som indeholder en række af bandets allerbedste hits.

Og nu har Sweethearts igen udsendt ny CD, denne gang med titlen "Knald på". Pladen indeholder swingende, nyfortolkninger af klassikere som f.eks. "Fut i fejemøget", "Hængerøv og seler", "Det er vores bryllupsdag i dag", "P.N. I/S", "Susanne, Birgitte og Hanne" m.fl. Ingen tvivl om at dansegulvet igen bliver indtaget når de søde hjerter går på scenen og starter festen med endnu en omgang nypolerede hits, som de fleste kan synge med på.

Pernille Højmark er også kendt fra den populære TV-serie "Taxa" og også ”Krøniken”.

Sweethearts består af:
Vokal: Pernille Højmark
Bas : Kim Kidholm
Guitar: Bo Bistrup
Keyboards: Peter Michael
Trommer: Holger Kølle

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music