>Anders Blichfeldt - intim koncert eller musikalsk foredrag<

Video

 

Anders Blichfeldt - intim koncert eller musikalsk foredragAnders Blichfeldt ‘Alene på scenen’ – Nyt Soloshow

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders Blichfeldt os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende
versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Firmaevents
Anders Blichfeldt er ofte vært ved store firma arrangementer, hvor han sørger for at binde eventet sammen og underholde med de mange kendte sange han har i sit bagkatalog.

Anders Blichfeldt kirkekoncerter 2020
Tro, håb, kærlighed og musik

Hvad er det musik kan?

I Anders Blichfeldts indre har der altid været musik. Til tider fylder musikken det hele. Det er i dette rum, at ny musik opstår og senere finder sin vej til publikum. Musikken er et grundstof i Anders, en måde at opleve verden på. I musikken udtrykkes glæde, smerte, sorg, tro, håb og kærlighed. En sang eller melodi kan vække følelser i os. Det kan være minder, glæde eller sorg, der pludselig overvælder os, når vi hører en særlig melodi. Andre gange får vi lyst til at danse og feste.

I løbet af Anders’ kirkekoncert får vi hans bud på, hvad det er, musik kan. Desuden får vi historier fra Anders’ liv samt eksempler på de sange, der har hjulpet ham gennem gode og svære tider samt historierne bag nogle af de mange sange, Anders har skrevet.

Musikalsk foredrag
Anders Blichfeldt giver historien bag de mange hits og man indvies i en helt speciel verden, som de fleste ellers kun kender gennem medierne.

Foredraget er en rejse, som tager udgangspunkt i de begivenheder, der førte til hans liv som musiker. Man hører om opturene og nedturene, sorgerne, glæderne, venskaberne og kærligheden. Kom med ind i komponistens værksted. Ærligt og humoristisk fortalt.

Anders Blichfeldt er en populær foredragsholder, med masser af erfaring, som altid får gode tilbagemeldinger.

Julekoncerter
Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt i julen 2020 igen tager på juleturne med ‘Christmas Gospel’. Det er de store julesange i swingenede gospel versioner, blues og rock’n roll – liv og glade dage – lige præcis som Anders aller bedst kan lide det!
Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Anders Blichfeldt – Christmas Gospel 2020
Endnu mere gospel
I julen 2020 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage. I julen 2020 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som der også bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet og som er at finde på Anders’ nye julealbum.

Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music