>Tre På Spil - gadeorkester<

Booking forespørgsel * Video

Tre På Spil - gadeorkester

Tre PÅ SPIL.  Danmarks gladeste GadeOrkester kommer på besøg. Et street-band laver fest i gaden og sætter liv i kludene. Gadeunderholdning i topklasse.

HUMØRMUSIK

Tre PÅ SPIL er et utrolig sjovt musikbekendtskab. Et street-band der virkelig underholder. Når de 3 spillemænd dukker op på gader, torve og pladser, bliver der fest i gaden og liv i kludene. Orkestret spiller helt uden brug af ledninger. Ægte mundblæst musik. Sang fra de friske luftveje. Det er underholdende og festlig humørmusik.

MUSIKSJOV
De tre musikanter præsenterer alletiders musiksjov. Evergreens- og slagermelodier er kædet sammen med lystig jazzmusik. Et showmix, der sætter liv i kludene og skaber fest i gaden overalt, hvor orkestret kommer frem.
DEJLIGE DANSKE MELODIER FRA FILM OG REVY
Tre PÅ SPIL befinder sig allerbedst midt blandt publikum. Pludselig er der sjovtid. Blæse- og rytmeladeren sættes til, der sparkes på jazzpedalen og drønes direkte i folk. Det er en hel revy- og cabaretforestilling der begynder. Det sprudler med dejlig dansk eviggrøn musik, når Tre PÅ SPIL blæser alarm.

FORNØJELIG GADEUNDERHOLDNING OG BØRNESJOV.
Der sker noget når de tre musikanter viser spillemusklerne. Livlig og fornøjelig gadeunderholdning veksler med glade melodier og sange. Der er også masser af sjov musik til børnene. Når 3 på Spil starter aktiviteterne, kommer der gang i de små rytmeben. Tre PÅ SPIL er lige hva' der ska' til.

TRUT OG TRAL. SPIL OG SPRÆL.
Showbandet Tre PÅ SPIL er tre truttende og trallende spille- og sprællemænd. Ole Mechlenborg spiller swingende flot trompet. Niels Dal giver rytme og harmoni med banjoklange. Niels Peter Poulsen lægger basbunden på tuba. Sammen synger de kor til de glade melodier. Det er underholdende og sjovt. Publikum bliver glade og i godt humør.
Så ta' og bliv et par minutter når I møder Tre PÅ SPIL!

Tre PÅ SPIL er professionelle musikalske underholdere.
Festlig humør- og slagermelodier får et tryk på jazzpedalen.
Det er spil- og sprællevende underholdning hele tiden med glad musik og sang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Dan Andersen spektakulære Guitarshow . ::Finn Nørbygaard:: Gagsproducent . Flemming Jensen - troldmandshumor . Jacob Haugaard: Speciale Jacob Haugård - Sjov mand efter hovedretten . 0326.69 Jan Gintberg: Samfundsrevsende komiker . ::Jan Schou - sommerrevyskuespiller

Her kan du se vore bands:

A Banda
All-Time Street Paraders
Bramfri Street Paraders
Blæserbanden
Caribic Steelband
Copenhagen Pocket Brass
Dixie Stompers Street Parade
Hot'N'Tot
Jazz Buffetten
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
Jenner og Gadedrengene
New Orleans Swing Band
Nizzebanden - jule streetparade
Ramsings Street Paraders
Seven Up Street Paraders
Silver Pedersens Stompers
Trio Trut 3 x messingsuppe
Tropical Steelband