>Funkarella - dynamisk blanding af dansevenlige hits<

        video

 

Funkarella - dynamisk blanding af dansevenlige hitsFunkarella bookes af Musiker-Børsen.

Hvem har ikke altid ønsket sig en Ferrari? Her får du chancen:

Funkarella er et partyband i den absolutte sportvognsklasse - lækker, stilfuld, tempofyldt, hæsblæsende og sexet med en topfart på langt over 300 km/t!

Funkarella er det ultimative 5-mands festorkester!

Missionen for Funkarella er hver gang at fylde dansegulvet til bristepunktet fra start til slut og dette gøres ved hjælp af de største dansevenlige funky og soulfyldte klassikere fra de sidste 40 år. Publikum bliver taget på en rejse fra 70'ernes James Brown og Aretha Franklin via 80'ernes Stevie Wonder, 90'ernes Jamiroquai til 00'ernes Amy Winehouse og Duffy - "if its funky -
we got it!"

Spilleglæde, improvisation og musikalsk leg gør koncerterne til en unik, levende og altid gennemført professionel oplevelse for publikum hvad enten det er til bryllupper, firmafester eller festivaler i hele Danmark.

Funkarella kan bookes enten som 5-mands orkester eller udvides med en fantastisk blæsersektion der gør oplevelsen endnu mere intens. Uanset hvad kunden vælger medbringer Funkarella altid selv state-of-the-art lyd- og lysudstyr til fester med op til 200 personer. Hvis arrangementet er større indhyres professionelt lydproduktionsfirma så koncerter op til 5000 personer kan gennemføres.

Spænd sikkerhedsselen, læn dig trygt tilbage i sædet og nyd turen når Funkarella leverer sexet, funky og glad musik, når DU har brug for det…





Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music