>The Gospel Calvary - et rungende gospelkor<

Steve Cameron forside. Booking forespørgsel

The Gospel Calvary - et rungende gospelkorGospel er det glade budskab, der om noget formår at bringe folk til kirkerne. Danskere er generelt blevet glade for Gospelmusikken.
Musikkens budskab om håb, glæde, og om noget større end os selv, giver folk et pusterum i en ellers hektisk verden.

Steve Cameron and the Gospel Cavary har gennem mange år besøgt en stor del af de Danske kirker, og har her givet gæsterne en fantastisk oplevelse.

Giv også folk i jeres sogn, en ægte Gospel oplevelse.

Steve Cameron mener at publikum skal røres og at de skal have en god oplevelse, når de møder The Gospel Calvary og mig. Vi ved, at de store oplevelser ikke kommer af sig selv, derfor arbejder vi alle hver eneste dag hårdt for at bringe det bedste ud til publikummet.

Musikken har i generationer betydet alt for vores familie. Min mor Etta, lærte fra os barnsben, at vil man opnå noget i livet, så skal man arbejde hårdt og aldrig glemme, at samtidigt at have passion for det man arbejder med. Dette forsøger vi at leve op til i The Gospel Calvary.

Teambuilding
Få hele virksomheden til at swinge som et rungende gospelkor. Overrask deltagerne på jeres kursus, teambuilding, konference, fest eller til afdelingens kick-off med et gospelarrangement, hvor deltagerne er koret. Et gospelevent er det perfekte måde at ryste en gruppe af folk sammen på.

Det er flere gode grunde til at lave en gospelevent:

At synge gospel kræver samarbejde

Det skaber fællesskab...

At synge gospel kræver indlevelse

Det skaber nærvær...

At synge gospel kræver mod

Det skaber selvtillid...

At synge gospel kræver glæde

Det skaber positiv energi...

Steve Camrons og The Gospel Calvarys motto er: ” Alle kan synge, de ved det bare ikke endnu” Ved hjælp af simple teknikker, kan man omdanne enhver gruppe af mennesker til et swingende gospelkor.

Overskrid grænsen:

Når folk først en gang har brudt deres grænser, er det meget lettere at motivere dem, til at prøve det igen – også på andre måder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Vivienne 02018.7469 McKee Konferencier - stand-up comedian - engelsk / dansk . Willys Kaffeklub: Synnerjysk komik . :.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder . _-_048.188 Booking forespørgsel: Peter Qvortrup Geisling . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske . 047.113: Søren Pilmark - Beleven - velformuleret komik

Relaterede emner:

Amaze gospel
Barbara Johnson
Copenhagen Gospel Quintet
Gospelvenner - Voices of joy
Gunnertoft Gospel Singers
Kefas Gospelkor
Lene Matthiesen Nørrelykke
Lucius a capella gospeltrio
Marie Carmen Koppel:: 001.103 - Gospelsangerinde - Booking
::Mor-datter gospel - Gitte - Janni Brohus::
Nathalie Kollo
Steve Cameron
Unity
Århus Gospel Kvartet