>No.1 Danceband<

Forside/menu . Lyt til No.1 Danceband . Booking forespørgsel

 

No.1 DancebandNo. 1 Danceband
….. startede op for godt 20+ år siden som en meget efterspurgt duo, der fast bestod af Ole Ellingsgaard og Kurt Schmidt.

De senere år er truppen blevet udvidet til at basere sig mere på trio og kvartet. No 1 Danceband kan altså bestilles i flere forskellige konstellationer afhængig af arrangementet, så ring og hør hvad der passer til netop din fest.


No. 1 Danceband leverer afvekslende middagsmusik, hvor et af varemærkerne er et behageligt lydniveau og et repertoire der både bygger på danske sange, fejende swing og stille ballader.

No.1 Danceband akkompagnerer naturligvis også til festsange.

Når No.1 Danceband spiller op til dans, er repertoiret baseret
på god dansemusik og fællessang, hvor genrerne spænder vidt. Grundet de 2-3 forsangere er der altid tale om god afveksling i både repertoire og lydbillede.


Der er kort og godt lagt op til gang i gaden og sved på panden (som minimum J), når No. 1 Danceband fyrer deres danseafsnit af til arrangementer af enhver art.

Ønsker du et musikalsk eller underholdende indslag, eller måske vores musik kombineret med en DJ til dit arrangement, kan vi også facilitere dette.

Kort sagt: Bestil No. 1 band - så du sikret god musik, til en fed fest

Hvem er vi?...............

Kurt Schmidt
…. er bandets krumtap. Kurt har siden de helt unge år (ikke så længe siden, iflg. ham selv), spillet til diverse arrangementer med sine keyboards og sin sang. Uanset hvilken konstellation No. 1 optræder med, er Kurt altid at finde bag tangenterne og mikrofonen. Kurt er også manden der tager sig af forespørgsler og booking af No. 1 Danceband.

Jesper Hegner
…. (Vokal, rytmeguitar og mundharpe), er bandets ”Benjamin”. Jesper har tidligere gennem mange år spillet keyboards i bandet ”Spar 2”, men skiftet keyboardet ud med guitaren og mundharperne.

Søren Kaspersen
….. (Piano & keyboards) er bandet suverænt højeste medlem. Søren er en garvet musiker der har trådt sine sko i bl.a. bands som ”Rexen og Co.”, ”Hit med 80’erne” og ”Take the cake”. Udover at spille med No. 1 Danceband, er Søren også at finde i andre bands. Søren spiller også solo, hvor han med sit blændende klaverspil spiller ”dinnermusik”.

Magnus Højersgaard

 

Velkommen til den gode musik

Musikalsk underholdning i ægte bredformat. Her taler vi ikke om orkestrets fysiske fremtoning, men mere om musikken:

Orkestret spiller de største "No.1 hits" fra både før og nu.

Vi kan love at numrene bliver fremført med en charme og professionel udstråling, der går direkte i danseskoene.

Bandet kan spille til de fleste arrangementer, både dæmpet og flot til spisningen og senere dansevenligt og rockende, når festen rigtig tager fart.

Ved dansen spiller No.1 et meget stort repertoire, som består af 50'er, 60'er og 70'er rock, 80'er pop, 90'er hits og de sidste nye danske og internationale hits.

No.1's musik kalder på fest. Musik, der er ligetil. Musik, man kan synge med på, danse og hoppe til. Musik, som appellerer lige meget til begge køn. En fest-garanti!

No.1 hører til de sjældne orkestre, som hver gang leverer varen - med en utrolig energi, power og spilleglæde – uanset om der er 100 eller 1.000 mennesker !!

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Relaterede kunstnere:

Trompet entertainer Per Nielsen .  _-_048.188 Booking forespørgsel:: Peter Qvortrup Geisling - Lægens Bord . 1303.0810:: Lotte Heise - Meget veltalende - nærmest en "Hurtigsnakker" . Trine Sick - ordstyrer/konferencier