>Fede Finn - Funny Boyz - Judy Glosted - sangerinde<

        Video2    video                 

 

Fede Finn - Funny Boyz - Judy Glosted - sangerindeAf alle livretter er der ikke noget så godt som flæskesteg.

Fede Finn & Funny Boyz har besluttet, at den sidste CD, vi har indspillet, skal være et festfyrværkeri af et album, hvor aftrykket står selvlysende tilbage.

Fede Finn kan i 2024 fejre 60 år på de skrå brædder, hvor det, i seks årtier, har stået på Pigtråd, dansemusik, glamrock, Grand Prix, børneshows, retropop og festmusik.

Kærligheden Brænder blev det folkelige højdepunkt, og netop den sang, har fået en makeover, og som sammen med både nye og gamle sange kan nydes på den aktuelle CD.

”Nu ska’ vi ha’ flæskesteg” skulle gerne indikere, at hele ”svineriet” er kørt i stilling, så vi kan få den sidste store fest på scenerne rundt i Danmark.

Vi er meget stolte over at Fede Finn & Funny Boyz har kunnet tage rundt på diverse spillesteder de sidste 22 år, og nu at kunne præsentere CD’en,
”Nu skal vi ha’ Flæskesteg”, der er produceret med hjertet.

Med kærlig hilsen
Judy, Finn, Torben, Lasse og Fede Fin

Fede Finn & Funny Boyz med ”prinsesse”, nye kræfter og mod på fremtiden

Fede Finn & Funny Boyz er en humoristisk pop-musikgruppe fra Danmark, der består af fem medlemmer: Keyboardspiller, guitarist, bassist, trommeslager, og sangerinde. Gruppen blev dannet i 2017 og har siden da udgivet flere albums og singler.

Gruppens musik er inspireret af det danske pop miljø, og deres tekster er stærkt selvudtryksfulde og humoristiske. Gruppen skriver og fremfører ofte sange med et poppet twist, med hurtige beats og velproducerede melodier. Deres stil er unik og charmerende, og deres musik kan høres på mange radio- og tv-stationer.

Fede Finn & Funny Boyz har opnået stor popularitet på tværs af Danmark og er blevet nomineret til flere priser. Gruppen har optrådt på nogle af de største scener i landet og har turneret i udlandet. De har også en stor fanbase på sociale medier, og deres fans er begejstret for deres musik og optrædener.

Fede Finn & Funny Boyz har et talent for at skabe smittende musik, der får folk til at grine og danse. Deres musik har en positiv og opmuntrende stemning, og deres udtryksfulde tekster inspirerer mange. Gruppen har et talent for at dele deres musik og deres historier med verden, og de har vundet mange fans overalt.


 
Fede Finn & Funny Boyz kan bookes som trio ved mindre arrangementer.

 

 

 

 

 







Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music