>Fede Finn - Funny Boyz - Katrine - sangerinde<

Fede Finn & Funny Boyz


Sangsilden Katrine Daugaard har i den grad bevist sit værd for Fede Finn & Funny Boyz, den 34 årige Odense pige har i den grad flyttet stemmer på DR’s dansktop. ”Hottentot” er nærmest eksploderet som en ny Hammer Hammer fed sang, og den har siden skriveriet om, at man ikke må sige Hottentot , strøget direkte ind på 1. pladsen på DR’s liste.

Fede Finn og Funny Boyz er nu klar , og det er de ved at smide alle hæmninger overbord og byde velkommen til 2016,
året hvor vi trods finanskriser, svine influenza, naturkatastrofer og andre uhyggelige profetier, trækker i festtøjet og forsøger at gi’r vore fans og andet godtfolk det bedste Fede Finn & Funny Boyz show nogensinde.

Vi har i det forgangne år sagt farvel til Jørn, der igennem 35 år har været min faste samarbejdspartner og tro væbner. Han har fået lyst til at prøve kræfter med sig selv, med sin stemme, med de store scener og med hele verden som arbejdsplads.

Fede Finn & Funny Boyz har til gengæld udvidet bandet, så vi fremover ikke kun bliver værd at lytte til, men så sandelig også bliver værd at se på. Robert, Henrik og jeg har fået et af ønskerne for 2010 opfyldt, nemlig at få Katrine Daugaard som fuldgyldigt medlem af de ”tunge drenges klub”.

Fede Finn & Funny Boyz har gennem de sidste par år mærket en tilkendegivelse fra publikum om at indlemme den 38 årige ”Skønne kvinde” musikmagister og sanger. Faktisk er efterspørgslen på Katrine steget til uanede højder de seneste 6 måneder, efter vi sammen har haft hits som ”Hvor ska’ vi sove i nat” og ”Du må godt få lov”, så denne udvidelse af bandet ser vi frem til med smil om læben og med stor forventning.

Samtidig slipper Fede Finn & Funny Boyz for slankekure, nytårskure for som med en knips sænker Maud øjeblikkelig den gennemsnitlige vægt og alder.

Jan Jacobsen er næste levende billede, ham skal I glæde jer til, han er som Katrine et fund, en perle, en super sanger, showmand og tangentspiller, der trods det, at han kommer fra Lolland kommer til at tilføre Fede Finn & Funny Boyz så meget nerve, så meget dynamik, at mange spillesteder vil ærgre sig over de ikke nåede at få bandet på scenen i 2010. Jan var i 70’erne det helt store navn i showbizz, i duoen Jan & Rene og med hits som ”En hjemmestrikket badedragt” og ”Telefonen” væltede haller, byfester og markeder dengang.

Fede Finn & Funny Boyz skyder 2010 i gang på festligste vis, med at udsende en singleforløber til det kommende dobbelt album ”Nu med kavalergang” denne single hedder ”Sugar Baby” og kommer 15. januar, mens dobbeltalbummet udkommer 25. februar, hvor vi også fejrer, at jeg runder et skarpt hjørne, men det er trods alt bedre end ikke at ha’ fødselsdag.

Fede Finn & Funny Boyz udsender i løbet af året en ny DVD og til efteråret 2010 høre også, at vi barsler med endnu et album, der skal afslutte et forhåbentlig forrygende jubilæumsår 2010. Vi har været på landevejen i hele 45 år fra pigtråd, dansemusik, glamrock, disco, børneunderholdning helt til Fede Finn & Funny Boyz.

Kære publikum til det allerbedste, det der gør at det er sjovt at være spillemand nemlig JER. Det er mødet med jer ude i landet, mødet med en halvmillion glade danskere, jeres altid søde smil, der gør, at Fede Finn & Funny Boyz kan holde os selv ud, at vi uge efter uge gider knokle for at kunne gi’r jer en sjov, stemningsfyldt og festlig aften med sange der sætter gang i enhver fest.

Venlig hilsen Fede Finn

Fede Finn Og Funny Boyz har udgivet en DVD og CD "Klassikerne & De Fedeste". Bandet drøner fra Herodes til Piratos på denne skøre DVD med koncerter i Holstebro, Køge, Ishøj, Høng, Skive og Helsinge.

white1

Relaterede kunstnere:

Trompet entertainer Per Nielsen . Erling Jepsen - humorforfatter - foredrag . :.098.18501 Susse Wold Foredragsinformation.: . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner.:

Her kan du se en liste over alle vore orkestre:

6Feet
Albatros Danceband
Antonelli Orchestra

B1 og B2 - festjysk musikerunderholding
Back To Blue
Bacons
Bad Influenze - Fredrik Wallin
Batman & The Jokers
Bierfest Orkester
Bittersweet
Bjørn og Okay
Blue Hawaii

CantusTyrolerne
Casper Panduro 08062011.165925
CC and Lee
Chiliband - Vibeke - Mette - Jonny
Collage
Company Band
Connect
Cool Cats
Copy Right

DanBand All Stars - pakkeløsning - firmafesten
Davids Decible
de4esser
De fynske tyrolere
De Glade Jyder
::Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti::
Fenders
Festetten
Festmaskinen
Flyers
FOXX
Freaks
Funkarella - dynamisk blanding af dansevenlige hits
Funtex
Gemalerne
Gentlemen
Gladsaxe pigegardes tyrolerorkester
Goodfellas Danceband Viseguymusic
Good Times - appelerende musik - Alistair Foster - Klaus Lorenzen
Grand Prix De Luxe
Groovy Minds - Funky Smoothjazz
Happiness Dance Band
Heaven
HitDeluxe Partyband
Hitmaskinen
Hitshakers - herlig - hårdtrykkende dansemusik
Ib Glindemann's Orkester
Jan og Sunny Boys
Jays
Jordans Drive