>FpRpliRplE7EKitv<

Forside/menu

Den Abe Train er en ung professionel og meget efterspurgte Jazz Quartet baseret i San Francisco Bay Area. Bestående af Klaver, Upright Bass, Drums, og saxofon, hvert medlem af bandet er ekspert på sit instrument, og sammen bandet genererer en dynamisk og autentisk Jazz lyd, idet der hele tiden fremvisning individualitet i deres musik, som er den vigtigste kendetegnende for Jazz. Bandet udfører alle klassikere Jazz med markante arrangementer, der både tro mod de rige traditioner Jazz samt nyskabende og original.

Udførelse professionelt i området Bay siden 2013, har bandet været med i næsten hver indstilling og begivenhed tænkelige. Bandet har optrådt ved mange bryllupper, høj profil firmafester, fester, speakeasies, vingårde, hoteller, gallerier, restauranter, fødselsdage, mindesmærker, baggård grill, og selv karnevaler! Bandet har optrådt i handelssystemer store og små, fra et hus baggård til Cliff House til Starlight Room på Sir Francis Drake Hotel og videre. Bandet er forberedt for næsten enhver situation, når det kommer til påklædning, attitude, og sang valg!

Mens kernebåndet udgør kvartetten, den Abe Train arbejder med forskellige faglige Bay Area musikere at øge bandet, der passer til vores kunders behov. Fra en solo piano baggrund Jazz over middag, at "få det ned" på dansegulvet natten, bandet er i stand til at arbejde i mange konfigurationer - normalt tilføje en professionel guitarist og sanger for en tunge dans natten. Enhver konfiguration af instrumenter kan gøre god musik, og Abe Train stræber efter at opnå dette hver gang.

Den Abe Train er velbevandret i "Straight Ahead" Jazz med et repertoire, der spænder over det sidste århundrede af Jazz siden starten til i dag. Bandets repertoire omfatter valg fra Louis Armstrong til Duke Ellington til Miles Davis, John Coltrane, Bill Evans, og Herbie Hancock. Fra Billie Holiday og Ella Fitzgerald til Sinatra og Tony Bennett. Bandet er velbevandret i de forskellige stilarter Jazz, fra swing til bebop til funk og videre. Mens primært arbejder med Jazz, er bandet også velbevandret i den populære musikgenre: Hip Hop, R & B og top 40'erne. Skulle en kundeforespørgsler dans, bandet er i stand til at udføre musik fra kunstnere som Earth Wind and Fire, Michael Jackson, Beyoncé, Pharrell Williams, Bruno Mars, og videre.

Den Abe Train værdsætter professionalisme på højeste niveau. Bandet er altid til tiden, ankommer forberedt med den nødvendige gear, kjole passer til den lejlighed, og vil altid lyde og se godt for din begivenhed!

Hvis du er på udkig efter en solid, YOUNG, PROFESSIONAL, og AWESOME Jazz Band til dit arrangement, ser ikke videre end den Abe Train!individuelle band medlemmers baggrund som udestue-uddannet jazz og klassisk musikere!

Relaterede kunstnere:

A Banda
All-Time Street Paraders
Bramfri Street Paraders
Blæserbanden
Caribic Steelband
Copenhagen Pocket Brass
Dixie Stompers Street Parade
Hot'N'Tot
Jake Pedersens Stompers
Jazz Buffetten
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
Jenner og Gadedrengene
New Orleans Swing Band
Nizzebanden - jule streetparade
Ramsings Street Paraders
Seven Up Street Paraders
Sigfreds Fodvarmere

Svennes Street Band
Sønderborg Garden - sambagarde
Trio Trut 3 x messingsuppe
Tre På Spil
Tropical Steelband

HLftHqfCHRKAl2edMR
Marcherendejazz