>Blæserbanden - jazzmusik med spræl<

Forside/menu * Booking forespørgsel * Video

Blæserbanden jazzmusik med spræl

BLÆSER BANDEN
KUPPET OVER ALLE KUP

Du siger nok Vorherre bevares!

Men Blæserbanden er ikke en flok hundehoveder eller hængerøve.

Tværtimod kan man kun sige skide godt til deres plan - deres spilleplan.

Er det farligt? – spørger du.

Ikke spor. Musikken er for alle og bringer smilet frem hos selv den værste skurk.

Jamen, er det noget med millioner?
Nej slet ikke. Prisen er så fin, at du endda må for Yvonne.
Alt er timet og tilrettelagt. Aktionen starter...
Hjælp Blæser Banden med at udføre planen.

Book Blæserbanden og vær med til at udføre kuppet over alle kup!

Jazz, swing og højt humør.

Hvad kan Blæserbanden?!

Blæserbanden giver den alt, hvad livrem og seler kan holde, når de optræder med masser af swing og jazz. Ikke kun musikken er i top, også deres livsglæde og energi. Blæserbanden formår nemlig at levere en festlig og humoristisk musikoplevelse med skøre, impulsive indslag, der får publikum i højt humør lige fra første tone.

Blæserbanden er et fantastisk musikbekendtskab. Ægte mundblæst musik og sang fra de unge luftveje. Banden spiller uden brug af ledninger, så de frit kan bevæge sig rundt blandt publikum og lave sjov, mens de spiller. Det gør også, at de kan gribe ting ud fra stedet, hvor de befinder sig og bruge dem til showet. Publikum får på den måde oplevet Banden helt tæt på, både gammel, ung og midt i mellem. Banden har gennem tiden spillet til alverdens arrangementer, hvilket gør, at de lige fra starten forstår at tilpasse sig det pågældende arrangement, uanset om det er på scenen, gader eller stræder. Blæserbanden kommer med alle tiders musiksjov. Her er humør og slagermelodier.

Sammenkoblet med et lystigt jazzpræg kommer det hele til at swinge og gynge. Der er sikret fest og sjov musik for alle. Blæserbanden spiller danske, udenlandske, børne- og ikke mindst ungdommelige numre, så der er noget for enhver smag. De læser publikum i nuet og tilrettelægger showet efter hvem de optræder for. Blæserbanden er derfor ligeledes også klædt passende på til lejligheden, og såfremt det kan lade sig gøre, opfylder de gerne specielle ønsker til lige netop jeres arrangement.

Vi pynter også op til jul.

Ved juletid pynter Blæserbanden op på festligste vis - ikke kun sig selv men også instrumenterne.

Blæserbanden elsker jul og at sprede budskabet om julen. Julen er nemlig en tid, hvor man har brug for stemning, godt humør og masser af god julemusik.

Blæserbanden forstår at gøre enhver i aldeles godt julehumør, når de finder det velkendte julerepertoire frem og pifter det op med en ordentlig omgang jule-swing.

Når Blæserbanden spiller op, er der hverken sparet på guirlander eller julekugler, og har du set Blæserbanden i julehumør, så har “Glade Jul, dejlige Jul..” fået en helt ny betydning.

Hvad kan Blæserbanden?!


For at få et bedre overblik over, hvad Blæserbanden kan bruges til, er her et udpluk af, hvad blæserbanden allerede har spillet til.

Byfester, torvedag, kulturnat, indvielser, lang lørdag, jazz festival (bl.a. som marching band), sportsarrangementer, shops by night, festligt indslag til fester, diverse julearrangementer (som nisseband), børnehave (med kendte danske børnesange), morgensang (kun blæsere).

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Relaterede kunstnere:

Ole & Karla - lige børn leger bedst . Palle Pirat Duoshow . :.Postmand Per.: Musiker-Børsen ApS . Sebastians skøre Safarishow - Sebastian Klein . Sigurds Bjørnetime - Bjørnen Bjørn . Hawkeye and Hoe: Booking.

Her kan du se vore bands:

A Banda
All-Time Street Paraders
Bramfri Street Paraders
Caribic Steelband
Copenhagen Pocket Brass
Dixie Stompers Street Parade
Hot'N'Tot
Jazz Buffetten
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
Jenner og Gadedrengene
New Orleans Swing Band
Nizzebanden - jule streetparade
Ramsings Street Paraders
Seven Up Street Paraders
Silver Pedersens Stompers
Trio Trut 3 x messingsuppe
Tre På Spil
Tropical Steelband