>Frederik X-Factor - booking forespørgsel<

         soeg

Frederik - børnesegment - X-Factor

Frederik Konradsen er gadesangeren, der efter at have turneret verden rundt med sin guitar, vendte hjem for at synge sig ind i Danskernes hjerter og bevidsthed i X - Factor.

Især i børne-segmentet er Frederik rigtig stærk. I 2009 udgav han 3 børnesange i samarbejde med Cartoon Network som en del af disco:wax/Sony's "Kidz Hits" koncept.

I 2011 medvirkede Frederik på en helt ny Rasmus Klump udgivelse sammen med navne som Szhirley, Alberte, Sukkershok, Jimmy Jørgensen og Tom McEwan.

Og 2012 blev Frederiks år, med både landsdækkende TV medvirken og en en børneplade blev udgivet. Pladen hedder "Sange fra Sahara".

Frederik optræder enten med hans solo show, eller sammen med den 20 årige kontrabassist og sangerinde Soluna Samay.

Frederik er et super multitalent, som har arbejdet med teater, stand up comedy og musikundervisning.

Om Frederik Konradsen
Frederik blev kendt af hele Danmarks befolkning, da han i 2008 stillede op til X-factor på DR1 og var blandt de sidste deltagere i liveshowene. Før det levede han af at synge i både ind- og udland. Frederik startede som gademusikant tilbage i 2001 – og sideløbende uddannede han sig som performer på bl.a. The Commedia School i København. Fra 2003 til 2005 tog Frederik på en 18 måneder lang jordomrejse, hvor han levede af at optræde – og her blev det bl.a. til shows på gader og stræder i metropoler som London, Singapore, Los Angeles, Auckland, Sydney og Melbourne.

I januar 2009 udgav Reggaesanger Frederik sit debut-album The home is where the heart is.

Udfyld venligst nedenstående formular med din forespørgsel på Frederik X-Factor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Navn:

Email:

BeskedOpdateret onsdag, den 21. juni 2020, kl. 12:37:28

Her ses et udvalg af vore kunstnere: