>Balle Bjalle - Bjarke Nørgaard - sanger/guitarist<

 

Balle Bjalle - Bjarke Nørgaard - sanger/guitaristBalle Bjalle står for vaskeægte kromusik og god stemning

Kan du huske dengang, hvor Otto Brandenburg sang om alle hans sømænd, der var glade for piger?

Eller hvad med Shu-bi-dua, der sang om, hvor skønt Danmark var. Man kunne bo i Costa Kalundborg, rejse ud og stille sig op på en alpetop, hvorfra man måske kunne se lige over til Dansktoppens hovedkontor, hvor Keld og Hilda Heick sang om, hvordan de gik hånd i hånd!

I mormors kolonihavehus kunne man måske se John Mogensen, der sad og sang om Nina kære Nina, alt imens han kiggede ud på to mennesker på en strand. Nå, men man kan vel altid stikke sin makker en øl og sejle ud imellem Esbjerg og Fanø, hvor rigtige venner kan sejle rundt i en lille båd der gynger.

”Balle Bjalle” skråler og spiller sig igennem numre han elsker højt. Her er sange af kunstnere som Shu-bi-dua, John Mogensen, Otto Brandenburg, Kim Larsen, Bamses Venner og Jodle Birge. Du kan høre gamle danske højskole sange, diverse sange fra dansktoppen, John Denver, Crendence Clearwater og mange mange flere.

Slå håret ud og skrål med, når ”Balle Bjalle” dømmer vaskeægte ”akustisk guitar syng med musik”!

”Balle Bjalle” er et ”one-man” guitar syng med show, hvor nær kontakt med publikum, skål og piberygning er tilladt.

”Balle Bjalle” er Bjarke Nørgaard: Guitar, Sang og underholdning. ”Balle Bjalle” er frontfiguren i musikkonceptet
”Fra One man til Band”. Dvs. der er mulighed for at leje fra 1 til 4 mand med flere forskellige musikgenrer. 

Bandet "Uden for Sæsonen"

Har du en kro, en café eller et spisested, eller vil du bare gerne høre noget sprød, instrumental guitarmusik under maden til din næste fest, så skulle du måske overveje at gøre hyggen endnu hyggeligere:
Tre guitarer spiller gennemarbejdet og velklingende musik:
Kim Larsen, Johnny Madsen, Eagles, og mange andre spilles og synges i bløde og kælne arrangementer

Bjarke Nørgaard: Akk. guitar + vokal

Bjarke er den, der er forsanger og frontfigur i bandet. Bjarke kan kendes på sin nærmest latterlige stil. Her er der tale om en ung mand forklædt som en gammel bedstefar. Bjarkes inspiration ligger nok i en blanding af Kim Larsen, Johnny Madsen, Allan Olsen og Frank fra DR2 s bonderøvs program, men når han åbner munden efter at en sang er slut, så mærker man tydeligt, at Bjarke jo bare går i folk med træsko på, og ind imellem kommer der faktisk også noget seriøst ud af hans mund. Bjarke har for ikke lang tid siden anskaffet sig en Gibson guitar, som han, sammen med sin hat, værdsætter rigtig meget. Bjarke har desuden en fortid fra det lokale Ale-Band, hvor han også var frontfigur og kapelmester.

Karl Gade: El-guitar + vokal

Karl Gade er orkesterets musikalske overhoved, da han for år tilbage levede af at spille musik. Karl har spillet i flere, både kendte og knap så kendte, sammenhænge. Karl var bl.a. medstifter af Bee-Pop, der for år tilbage havde flere hits. Karl har også arbejdet sammen med Danser Med Drenge, så derfor er der her tale om en mand, der ved, hvordan musikken skal skæres. I bandet er Karl den, der synger de høje stemmer og spiller solo. Karl er af flere blevet spurgt om, hvorfor han ikke meldte sig til ”Danmarks bedste guitarist duel”, men det forbyder hans medfødte tilbageholdenhed ham. Tag ikke fejl af Karl! Han kan sit kram, hvilket bandet høster mange roser på.

Erik Nørgaard: Akk. guitar + vokal

Erik er helt tilbage fra stenalderen. Han er den, der i bandet har beskæftiget sig med musik i længst tid, da han, helt fra han var 15 år, har spillet i flere forskellige bands, og senere hen har han undervist i musik, hvilket han stadig gør, trods alder og senilitet, og spørger man ham på en god dag, kan han også lokkes til at synge for til en enkelt sang. Publikum kan også få fornøjelsen af at høre Erik spille solo i nogle numre, hvilket supplerer Karls El-guitar godt.
d nogensinde.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music