>Anna David pop-musicalsangerinde - book her<

 

Anna David pop-musicalsangerinde - 16022012114813Selvom det efterhånden er en del år siden Anna David udgav sit sidste album, må man sige, at hun har taget revanche ved at udgive to singler med ikke engang en måneds mellemrum.

For udover singlen ’Brænder mig’, har Anna haft et samarbejde med den nordjyske producer, Darwich.

Anna David udgav singlen “Brænder Mig” i 2012. Singlen blev første track af Anna Davids femte studiealbum, som udkom i 2013.

Hvor “Brænder Mig” beskriver den brændende smerte, som dødsmærker kærlighed, er sangerinden selv sanseligt nærværende med sin smukke karakteristiske vokal.

Parallelt med at Anna David skrev sange til sit seneste album, indledte hun et yderst lovende musikalsk samarbejde med Darwich.

Det var derfor helt oplagt for Anna David og Darwich at han tog “Brænder Mig” under kærlig behandling og remixede tracket i en Edit og Remix version.

Da Anna David i sommeren 2005 blev landskendt for singlen ’Fuck Dig’, havde hun faktisk allerede 9 år på bagen i musikbranchen. Men det var først da Anna i 2004 mødte producer-duoen, nOOb, at hendes stemme og musikalske talent fik lov til at folde sig helt ud. Sammen havde de tre skabt en lyd, som har placeret Anna på toppen af samtlige danske hitlister og gjort hende til en stjerne overnight.

Anna David har siden begejstret sine fans og publikum ved mange koncerter på Festivals og Open Airs, herunder Langelands Festival, Skanderborg Festival, Århus Festuge og desuden leverede flotte shows til diverse Award Shows.

Anna David & Silas Holst synger Grease

Efter den helt store musical succes med udsolgte huse i København & Århus og mere end 90.000 solgte billetter, bliver Grease i Tivoli nu en realitet igen i 2014.

I den forbindelse kan Anna David og Silas Holst også engageres til at præsentere et udvalg af de populære sange fra den kendte Broadway-musical om Sandy og Danny. En forestilling, der gav både ren 50-60’er nostalgi og rå musical-power i nyt ungdommeligt set-up.

Anna David vil, udover et par af sine egne store solo-hits, give hendes og Silas’ versioner af sange som: Summer Nights, Hopelessly Devoted to You og Greased Lightning m.fl.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music