>Jacob Tingleff - intelligent, charmerende komik<

 

Jacob Tingleff - intelligent, charmerende komik

 

 

 

 

 

 

   

 

 

   

 

   

 

 

 


Jacob Tingleff er overlegen i forhold til firmaarrangementer, men kan også tilbyde mange andre former for underholdning.

Jacob Tingleff gør ligesom shows på en længde på 45 eller 60 minutter. Derudover er han en mester i at holde virkelig sjovt "foredrag" om relationer / skilsmisse og den rolle, enlige forældre. Desuden havde også stor succes med en 1-times præsentation på humor til højttalere og taleskrivere. Desuden kan han tilbyde et foredrag / oplæg om formidling og kommunikation. Så her er mange muligheder for forskellige virksomheder, foreninger, organisationer og festivaler.

Jacob Tingleff er en af Danmarks bedste komikere og en sten sikkert valg for corporate begivenhed, uanset om det er medarbejdere, kunder, partnere eller en mere forskelligartet gruppe, der har brug klog komedie og gode grin.

Efter 18 år som professionel komiker, Tre onemanshows og fem DVD udgivelser, Jacob Tingleff nået et niveau, hvor han kan underholde børn i alle aldre og erhverv. Med glubende nysgerrighed mennesker, liv og samtidige inviterer han publikum med på en tempofyldt men sikkert guidet tur gennem de store spørgsmål i livet og tætte værdier set med komisk X-ray vision.

Indholdet er konstant tilfældet, samt du er aldrig i tvivl om, at der er noget personligt på spil, når Jacob Tingleff taler om forældre, venskaber, dating, parforhold, osv Mens emner som skilsmisse, forsørgerbyrde samt den finansielle krise, han formår at gøre overraskende sjovt, når præcise observationer samt skarpe vittigheder slået sammen i historier, der afspejler publikums eget liv og problemer.

I Jacobs tegneserie univers er højere loft end de fleste, samt mennesker, der forventer dem til at være bare en "almindelig" stand-up show altid få mere end forventet.

Jacob Tingleff var de første stan- ups var (godt) erklærede i DR2 's paneldeltagere, samt den første til at bygge en one-man show på Royal. Teater. Om hans tidligste one-man show skrev en anmelder: "Man kunne fristes til at kalde ham en ny, ung udgave af Niels Hausgaard Just skarpere uden guitar samt med langt bedre timing.." Det var i 2006, da han er kun blevet bedre siden. Uanset om man er til stand-up eller ej skylder dig selv at opleve denne intelligente komiker, der er drevet af ren kærlighed til kunsten samt dens publikum.

Bonus info:

Tingleff skriver, og indsætter til målrettet materiale til en given hændelse.

Han blev uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole samt har skrevet både film, tv, skuespil og børnebøger.

Relaterede kunstnere:

::Pia Fris Laneth - livsbetingelser - storyteller - 0235.1943:: . Henning Kirk - huskebogen - 0248.9802 . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske .  Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music