>Bajads - synge, hygge og grine<

 

BajadsBajads er musik og underholdning for festlige kvinder og mænd i muntret lag

Bajads består af Kim og Morten der venner og de elsker at spille sammen. De siger ”At være fælles om at synge, hygge og grine er som at komme hjem til den varme stue”.

De er et par erfarende musikalske herrer der mange gange har deltaget i underholdningsprogrammer på landdækkende tv og som de sidste 30 år har levet af at spille rundt i hele Danmark i alle mulige sammenhænge.

Med udgangspunkt i kendte sange fra 50’erne og frem til 80’erne, får i et underholdende og uhøjtidelig arrangement fremført med et smil på læben og et glimt i øjet. Musikken er medrivende, iørefaldende og livsbekræftende. Der spilles på rigtige instrumenter som i de ”gode gamle dage”.

Morten har hele livet spillet musik og optrådt sammen med dygtig folk som Maria Montell, Michael Falch, Henrik Launbjerg og Morten Remar mfl. Han har ligeledes skrevet, komponere og produceret musik for et utal af kunstnere.

Kim er den ene halvdel af den kendte duo Papkasseshow som flere gange har optrådt i TV. Han har lavet underholdning for gud og hver mand, f.eks. til Melodi Grand Prix i Parken, for de danske udstationerede soldaterne i Bosnien/Kosovo, for de danske fodbold-roligans og han har flere gange har ligget på hitlisten.

Bajads betyder en gavtyv, så derfor kommer vi nok ikke uden om et par sange af Kim Larsen og John Mogensen og alle de andre Bajadser.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music