>Søs og Kirsten - biografi<

Søs & Kirsten Show * Biografi Kirsten Lehfeldt * Biografi Søs Egelind

Søs og Kirsten - biografiSøs Egelind og Kirsten Lehfeldt mødte hinanden i 1982 under teaterprøverne på "Lærenemme Rita". To år efter lavede de for første gang satire sammen, da de medvirkede i "Klikk" på DR-TV. I 1985 stod de på scenen sammen i "En Skærsommernatsdrøm" på Østre Gasværk.

Under optagelserne til en ny omgang "Klikk" fandt Søs og Kirsten ud af, at de ville lave revy sammen; det første revysamarbejde var i Århus Revyen i 1988. I 1990 kunne de - bl.a. sammen med deres medspiller Peter Schrøder - opleves i TV2's julekalender for voksne; "Jul i den gamle trædemølle" med "Flemming og Berit".

i juni 1992 nåede Søs og Kirsten's samarbejde nye højder: Et show med egne tekster blev til, nemlig "Latterens Lange Arm", som førte dem til tops med kåringen som "Årets Revyforfattere" ved Revyernes Revy, og udnævnelse til "Kongelige Majestæts Acteurs" i Århus. "Latterens Lange Arm" tog på turné året efter. Presse og publikum kvitterede med latterbrøl og enighed om, at showet var sommerens største og mest veloplagte lattersucces.

I 1995 kom "Latterens Lange Arm II" - igen med tordnende succes hos anmeldere og publikum. Både I og II var på landsturné - festlige og forrygende shows med Søs og Kirsten som storleverandører af satire og humor til det danske folk.

Siden kom så "Kongeriget", som havde premiere i 1998, dernæst "Med På En Kigger" - og årene 2004/2005 har budt på optrædender forskellige steder rundt omkring i landet, bl.a. på Damhuskroen, Comwell i Kolding og Rebild Bakker, Tivoli Friheden i Århus m.fl. Søs & Kirsten turnerede rundt med deres show, ?Søs & Kirsten ? Med På En Kigger? i hele 2003. Og efter en række succesfulde forårsshows på Sørup Herregård, kunne Søs & Kirsten i efteråret 2006 indtage Damhuskroen med endnu et forrygende show.


 

Relaterede kunstnere:

Jane Rosengren - 26 timer - om peak performance . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner . Trompet entertainer Per Nielsen . Kaare R Skou - Christiansborgreporter . ::Brian Hansen:: . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music